(StudentTorget.no):

Sør-Afrika er et spennende reisemål, enten du drar dit på ferie eller for å studere, noe som stadig flere nordmenn velger å gjøre.
 
Storbyene Cape Town og Johannesburg kan tilby gode universiteter og høyskoler, hvor film- og mediefag virkelig er noe Sør-Afrikanere er blitt flinke til å undervise i. 
 
I fjor var det 62 registrerte nordmenn i Sør-Afrika som studerte helgraden sin i dette landet, og film og samfunnsdag var de mest populære fagene.

LES OGSÅ: Slik er Sør-Afrika som studieland

 

Er du usikker på hvilket universitetet/høgskole du ønsker å studere ved, er disse fem skolene de mest populære blant nordmenn:

Studiested Antall norske studenter
24
19
12
2
2

 

Og dette er de mest populære studiefagene i Sør-Afrika:

Kilde: Lånekassens rapport om utenlandsstudenter for 2013/2014.

 

Klikk her for å se alle studier i Sør-Afrika


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: