(StudentTorget.no):

Irland er kjent for sitt ekstremt grønne landskap og selvsagt irer. Det sies at reiser man først til Irland, kommer man ofte tilbake igjen i løpet av kort tid. Det er faktisk ikke så rart, da irer er kjent for å være veldig imøtekommende og for å ha et godt humør - og det på tross av til tider ustabilt og regnfylt klima.
 
Hovedstaden Dublin er selvfølgelig favoritten blant norske studenter, men Cork, Galway og Limerick er alle koselige studentvennlige byer.
 
I fjor var det 87 nordmenn som tok helgraden sin i Irland og bildekunst, journalistikk og medisin er de mest populære studiene.
 
 

LES OGSÅ: Slik er Irland som studieland

 

Er du usikker på hvilket universitetet/høgskole du ønsker å studere ved, er disse fem skolene de mest populære blant nordmenn:

Studiested Antall norske studenter
52
7
5
5
5

 

Og dette er de mest populære studiefagene i Irland:

*Faktiske sum er 88, da studenter som bytter fag underveis i studieåret blir ført opp dobbelt.

Kilde: Lånekassens rapport om utenlandsstudenter for 2013/2014.

 

Klikk her for å se alle studier i Irland


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: