(StudentTorget.no):

Irland er kjent for sitt ekstremt grønne landskap og selvsagt irer. Det sies at reiser man først til Irland, kommer man ofte tilbake igjen i løpet av kort tid. Det er faktisk ikke så rart, da irer er kjent for å være veldig imøtekommende og for å ha et godt humør - og det på tross av til tider ustabilt og regnfylt klima.
 
Hovedstaden Dublin er selvfølgelig favoritten blant norske studenter, men Cork, Galway og Limerick er alle koselige studentvennlige byer.
 
I fjor var det 87 nordmenn som tok helgraden sin i Irland og bildekunst, journalistikk og medisin er de mest populære studiene.
 
 

LES OGSÅ: Slik er Irland som studieland

 

Er du usikker på hvilket universitetet/høgskole du ønsker å studere ved, er disse fem skolene de mest populære blant nordmenn:

Studiested Antall norske studenter
52
7
5
5
5

 

Og dette er de mest populære studiefagene i Irland:

*Faktiske sum er 88, da studenter som bytter fag underveis i studieåret blir ført opp dobbelt.

Kilde: Lånekassens rapport om utenlandsstudenter for 2013/2014.

 

Klikk her for å se alle studier i Irland

Master ved Hult International Business School

Du fortsatt søke! Studer i London, Boston, New York, San Fransico, Dubai eller Shanghai.
Velg mellom Master in Finance, Master in Internatonal Business, Master in International Marketing, Master in Business Analytics, og Master in Disruptive Innovation.

Pauline er kontaktperson i Norge for Hult International Business School. Hun kan svare på dine spørsmål, og kan hjelpe deg fra søknadsprosessen til du skal begynne. Fyll ut kontaktskjema dersom du har spørsmål eller ønsker å søke. Hun er også i Oslo av og til dersom du ønsker å møte henne for personlig oppfølging. 


Annonser:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen: