(StudentTorget.no):

Nederland er kanskje mest kjent for tulipaner, sykling og ølmerket Heineken, men er i tillegg et populært studiested for nordmenn som reiser til utlandet.
 
Nederlendere er også kjent for å ha et utrolig godt språkøre, så for nordmenn som ikke lærer seg språket i løpet av studietiden, vil likevel kunne komme langt enten dialogen foregår på engelsk eller norsk.
 
I fjor studerte 385 nordmenn hele graden sin i Nederland, og både Rotterdam og hovedstaden er koslige og studentvennlige byer.
 
Fysioterapi, billedkunst og økonomi- og administrasjonsfag ser ut til å være favoritten blant de norske studentene. 
 
 

LES OGSÅ: Slik er Nederland som studieland

 

Er du usikker på hvilket universitetet/høgskole du ønsker å studere ved, er disse fem skolene de mest populære blant nordmenn:

Studiested Antall norske studenter
125
23
19
17
17

 

Og dette er de mest populære studiefagene i Nederland. Ps: Ønsker du å gå i klasse med færrest mulig av dine egne landsmenn, leser du bare listen nedenfra og opp:

*Faktiske sum er 389, da studenter som bytter fag underveis i studieåret blir ført opp dobbelt.

Kilde: Lånekassens rapport om utenlandsstudenter for 2013/2014.

 

Klikk her for å se alle studier i Nederland


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: