(StudentTorget.no):

Nederland er kanskje mest kjent for tulipaner, sykling og ølmerket Heineken, men er i tillegg et populært studiested for nordmenn som reiser til utlandet.
 
Nederlendere er også kjent for å ha et utrolig godt språkøre, så for nordmenn som ikke lærer seg språket i løpet av studietiden, vil likevel kunne komme langt enten dialogen foregår på engelsk eller norsk.
 
I fjor studerte 385 nordmenn hele graden sin i Nederland, og både Rotterdam og hovedstaden er koslige og studentvennlige byer.
 
Fysioterapi, billedkunst og økonomi- og administrasjonsfag ser ut til å være favoritten blant de norske studentene. 
 
 

LES OGSÅ: Slik er Nederland som studieland

 

Er du usikker på hvilket universitetet/høgskole du ønsker å studere ved, er disse fem skolene de mest populære blant nordmenn:

Studiested Antall norske studenter
125
23
19
17
17

 

Og dette er de mest populære studiefagene i Nederland. Ps: Ønsker du å gå i klasse med færrest mulig av dine egne landsmenn, leser du bare listen nedenfra og opp:

*Faktiske sum er 389, da studenter som bytter fag underveis i studieåret blir ført opp dobbelt.

Kilde: Lånekassens rapport om utenlandsstudenter for 2013/2014.

 

Klikk her for å se alle studier i Nederland

Master ved Hult International Business School

Du fortsatt søke! Studer i London, Boston, New York, San Fransico, Dubai eller Shanghai.
Velg mellom Master in Finance, Master in Internatonal Business, Master in International Marketing, Master in Business Analytics, og Master in Disruptive Innovation.

Pauline er kontaktperson i Norge for Hult International Business School. Hun kan svare på dine spørsmål, og kan hjelpe deg fra søknadsprosessen til du skal begynne. Fyll ut kontaktskjema dersom du har spørsmål eller ønsker å søke. Hun er også i Oslo av og til dersom du ønsker å møte henne for personlig oppfølging. 


Annonser:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen: