(StudentTorget.no):

Spania er ikke bare en populær feriedestinasjon, men også et flott sted for studenter som ønsker å ta studiene sine i utlandet. 
 
Spania har mange store universiteter og høyskoler, hvor flere av dem er internasjonale og undervisningen foregår på engelsk.
 
I fjor var det 146 nordmenn som fikk støtte fra Lånekassen til å ta hele utdanningen sin i Spania, og de fleste studerer økonomi- og administrasjonsfag og uspesifisert utdanning.
 
 

LES OGSÅ: Slik er Spania som studieland

 

Er du usikker på hvilket universitetet/høgskole du ønsker å studere ved, er disse fem skolene de mest populære blant nordmenn:

Studiested Antall norske studenter
24
23
18
8

 

Og dette er de mest populære studiefagene i Spania. Ps: Ønsker du å gå i klasse med færrest mulig av dine egne landsmenn, leser du bare listen nedenfra og opp:

*Faktiske sum er 147, da studenter som bytter fag underveis i studieåret blir ført opp dobbelt.

Kilde: Lånekassens rapport om utenlandsstudenter for 2013/2014.

 

Klikk her for å se alle studier i Spania

Master ved Hult International Business School

Du fortsatt søke! Studer i London, Boston, New York, San Fransico, Dubai eller Shanghai.
Velg mellom Master in Finance, Master in Internatonal Business, Master in International Marketing, Master in Business Analytics, og Master in Disruptive Innovation.

Pauline er kontaktperson i Norge for Hult International Business School. Hun kan svare på dine spørsmål, og kan hjelpe deg fra søknadsprosessen til du skal begynne. Fyll ut kontaktskjema dersom du har spørsmål eller ønsker å søke. Hun er også i Oslo av og til dersom du ønsker å møte henne for personlig oppfølging. 


Annonser:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen: