(StudentTorget.no):

Spania er ikke bare en populær feriedestinasjon, men også et flott sted for studenter som ønsker å ta studiene sine i utlandet. 
 
Spania har mange store universiteter og høyskoler, hvor flere av dem er internasjonale og undervisningen foregår på engelsk.
 
I fjor var det 146 nordmenn som fikk støtte fra Lånekassen til å ta hele utdanningen sin i Spania, og de fleste studerer økonomi- og administrasjonsfag og uspesifisert utdanning.
 
 

LES OGSÅ: Slik er Spania som studieland

 

Er du usikker på hvilket universitetet/høgskole du ønsker å studere ved, er disse fem skolene de mest populære blant nordmenn:

Studiested Antall norske studenter
24
23
18
8

 

Og dette er de mest populære studiefagene i Spania. Ps: Ønsker du å gå i klasse med færrest mulig av dine egne landsmenn, leser du bare listen nedenfra og opp:

*Faktiske sum er 147, da studenter som bytter fag underveis i studieåret blir ført opp dobbelt.

Kilde: Lånekassens rapport om utenlandsstudenter for 2013/2014.

 

Klikk her for å se alle studier i Spania


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: