(StudentTorget.no):

Vurderer du å studere i England, og samtidig kunne tenkte deg å lære mer om University of Lincoln? Da kan dette være en gylden mulighet til å få god og nyttig informasjon. 

Laura vil være tilgjengelig for å prate med deg om:

• Studieinformasjon
• Opptakskrav og hvordan du søker
• Studentbolig i og rundt Lincoln
• Livet i Lincoln
• Stipendmuligheter
• Andre spørsmål

Ønsker du å møte Laura, melder du din interesse direkte til henne under:

Kort om Univeristy of Lincoln
University of Lincoln tilbyr et grundig akademisk studiemiljø, og tilbyr over 200 studier på tvers av mange fagområder. Vi er lokalisert i hjertet av England, og har en stolt historie helt tilbake fra 1863. Per i dag har vi ca. 13.000 studenter, hvorav 10 % er internasjonale.

Universitetet har blitt beskrevet som en skole med kvalitetsutdanning og en inspirerende atmosfære av "Complete University Guide 2016". Vi er ranket blant de 40 beste utdanningsinstutisjoner i Storbritannia.  Lincoln er også ranket blant de 10 mest moderne universiteter i Storbritannia av the Times and Sunday Times Good University Guide 2015. Med ytterligere 130 millionser pund i investeringer, fortsette vi å ekspandere. Dette gjelder særlig innen ingeniør, datavitenskap, farmasi, matematikk og fysikk.


Det moderne og trygge campus er lokalisert i sentrum av den historiske byen Lincoln, og ligger nær den vakre Brayford Pool marina. Byen er beskrevet som en av verdens beste småbyer, og tilbyr mye historie og kultur. Det er en livlig og vennlig by, men med lavere levekostnader enn de fleste studentbyer i Storbritannia. Vi holder til bare to timer fra London.

Universitetet har et økende internasjonalt rykte for utdanningskvalitet og forskning. Undervisningen følger tiden og er bransjerelevante, og mange av våre studier nyter fordelen av nærhet til næringslivet. Med nærhet til globale bedrifter som Siemens, bidrar dette til vår høye studenttilfredshet og den høye andelen av avgangselever som får jobb.

LES MER OM UNIVERISTETET OG HVILKE STUDIER DE TILBYR PÅ STUDIEVALG.NO