(StudentTorget.no):

I morgen, lørdag 2. juni, er det igjen klart for den årlige gratisfestivalen Musikkfest i Oslo, Trondheim og Stavanger. 

Musikkfest het tidligere Musikkens Dag, og er basert på en fransk tradisjon som nå finnes i mer enn 100 land på verdensbasis.
 
Musikkfest/Musikkens Dag har blitt arrangert flere steder i landet med varierende suksess, men de siste årene har bl.a. Trondheim og Stavanger kommet sterkt på banen i tillegg til Oslo hvor arrangementet har vært mest solid. 
 
Konsertene holdes stort sett er utendørs og er fordelt ut over hele byen i diverse parker, torg, gater og klubber.
 
Du finner programmene her:
 
 
 

Streiken rammer Musikkfest Oslo

 
Som flere av oss har fått erfare, er vi midt oppe i en omfattende streik. Dette går dessverre også ut over deler av arrangementet. Ledelsen i Musikkfest Oslo skriver følgende på sine hjemmesider:
 
"Som kjent er for tiden flere funksjoner i Oslo kommune og hos politiet rammet av streik. Blant instansene som streiker er kontoret som håndterer stenging av veier. Som en konsekvens vil vi ikke kunne gjennomføre gatestenginger under Musikkfest Oslo, noe som rammer flere av våre scener. Det har derfor vært nødvendig å gjøre følgende endringer":
 
Rootsscena Christiania Torg/”Hansken":
Scena avvikles som normalt, men med et mindre publikumsområde som ikke innebærer gatestenging.
 
Pilestredet, AKKS/Radiorakel:
Konsertene flyttes inn på Blitzhuset
 
Pløens gate, Mono:
Flytter innendørs på Mono.
 
Youngstorget, Internasjonalen:
Scenen flyttes opp på selve Youngstorget.
 
Badstugata, Big Dipper/Tilt:
Konsertene flyttes inn på Tilt.
 
Parkteatret: Konsertene flyttes inn på lillescenen, men går ellers som planlagt. Inngang gjennom Parkteatret Bar.
 
Ellers skal alle de øvrige scenene gå som planlagt.
 
Musikkfest Trondheim skriver på sine hjemmesider at de ikke venter noen problemer som følge av streiken, annet enn noen ulemper for dem som arrangører. Musikkfest Stavanger har ikke annonsert noen konsekvenser, og arrangementet kan forventes å gå av stabelen som planlagt.


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: