(StudentTorget.no):

I 2013 klatret den gang 16 år gamle Lorde helt til topps på verdens viktigste hitliste - Billboard i USA med singelen «Royals». Popvidunderet slipper sitt andre album i juni, og nå er det offisielt bekreftet at hun kommer til UKA i oktober.

– Det er stort å få «royalt» besøk til Dødens dal 19. oktober. Vi er stolte av at Lorde holder en av sine første konserter på norsk jord i Trondheim, på UKA, sier UKE-sjef Martin Næss til studentavisa Under Dusken.

Den unge artisten fra New Zealand heter egentlig Ella Yelich-O'Connor, og har irske og kroatiske røtter. Som tenåring entret hun popscenen med braksuksess, og den nevnte singelen «Royals» ble grammy-vinnende som både «Song of the year» og «Best pop solo performence». I tillegg har hun bidratt på soundtracket til den velkjente filmserien «Hunger Games».

 

Når hun gjester en av Norges største kulturfestivaler til høsten, kommer Lorde imidlertid ikke alene. Med som support er stjerneskuddet amerikanske Kahlid - en artist man venter seg mye av i årene framover. Debutalbumet American Teen høstet lovord fra kritikerne, og havnet rett på 9. plass på Billboard 200, hvor hiten «Location» har i underkant av 200 millioner avspillinger på Spotify.


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: