(StudentTorget.no):

Hulen er Bergensstudentenes rockeklubb, og Retrorocket er en hyllest av tiden før farge-TV, mobiltelefon og internett. En hyllest av tiden for slengbukser, paljetter og platåsko. 

DJ-ene Karoline Minge & Kristian Myre disket opp med en blanding av swing, funk, disco og old school hip hop, mens studentene fylte dansegulvet med ymse dansesteg og moro. 

StudentTorget var til stede på festen, og på bildene kan du se hvordan festen gikk for seg. Studerer du i Bergen, eller kjenner noen som gjøre det, er det mulig du finner noen kjente. Kanskje var du til og med til stede selv? 

 

SE FLERE BILDESERIER HER!


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: