(StudentTorget.no):

Sveits er et yndet studiested, med flott natur og gode universiteter og høyskoler. Grunnet beliggenheten, er det også kort reisevei til de andre storbyene i Europa, som gjør det mulig å få sett mye i løpet av studietiden din i utlandet.
 
I fjor var det 52 nordmenn som fikk støtte i fra Lånekassen til å ta hele graden sin i Sveits. Byene Lausanne, Zürich og hovedstaden Bern er flotte studentbyer, og de mest populære studiefagene blant nordmenn er samfunnsfag, ingeniørfag og økonomi- og administrasjonsfag.

LES OGSÅ: Slik er Sveits som studieland

 

Er du usikker på hvilket universitetet/høgskole du ønsker å studere ved, er disse fem skolene de mest populære blant nordmenn:

Studiested Antall norske studenter
7
6
4
4
4

 

Og dette er de mest populære studiefagene i Sveits:

Kilde: Lånekassens rapport om utenlandsstudenter for 2013/2014.

 

Klikk her for å se alle studier i Sveits


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: