(StudentTorget.no):

Ungarn er et sjarmerende land å dra til, enten du ønsker å reise dit som turist eller som student.
 
I fjor fikk 863 nordmenn støtte i fra Lånekassen til å ta hele utdanningen sin i Ungarn, og de fleste har sitt tilhold i hovedstaden Budapest.
 
Byer som Pécs og Debrecen er også fine studentbyer i Ungarn, og de fleste nordmenn som reiser hit studerer medisin, veterinærmedisin eller økonomi- og administrasjonsfag.
 
 

LES OGSÅ: Slik er Ungarn som studieland

 

Er du usikker på hvilket universitetet/høgskole du ønsker å studere ved, er disse fem skolene de mest populære blant nordmenn:

Studiested Antall norske studenter
Semmelweis University of Medicine   253
Pecs University   246
Szent Istvan University   153
University of Debrecen   71

 

Og dette er de mest populære studiefagene i Ungarn. Ps: Ønsker du å gå i klasse med færrest mulig av dine egne landsmenn, leser du bare listen nedenfra og opp:

*Faktiske sum er 911, da studenter som bytter fag underveis i studieåret blir ført opp dobbelt.

Kilde: Lånekassens rapport om utenlandsstudenter for 2013/2014.

 

Klikk her for å se alle studier i Ungarn


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: