(StudentTorget.no):

Kanskje overraskende, men Slovakia er ikke bare et spennende reisemål, men også et populært studieland. 
 
Sitter du med tanken om å studere i Slovakia er du ikke alene - I fjor var det 538 nordmenn som fikk støtte fra Lånekassen til å ta hele utdanningen sin i dette landet. 
 
Her er det fag som medisin, veterinærmedisin og uspesifisert utdanning som er de mest populære studiene blant oss nordmenn.
 
 

LES OGSÅ: Slik er Slovakia som studieland

 

Er du usikker på hvilket universitetet/høgskole du ønsker å studere ved, er disse fem skolene de mest populære blant nordmenn:

Studiested Antall norske studenter
Comenius University    395
University of Veterinary Medicine and Pharmacy in Kosice    67
Pavol Jozef Safarik University in Kosice    41
Comenius University   13

 

Og dette er de mest populære studiefagene i Slovakia. Ps: Ønsker du å gå i klasse med færrest mulig av dine egne landsmenn, leser du bare listen nedenfra og opp:

*Faktiske sum er 561, da studenter som bytter fag underveis i studieåret blir ført opp dobbelt.

Kilde: Lånekassens rapport om utenlandsstudenter for 2013/2014.

 

Klikk her for å se alle studier i Slovakia


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: