(StudentTorget.no):

Tyskland er ikke bare et flott sted å reise på ferie til, men også et yndet sted å studere. Selv om de er medlem av EU, er det fortsatt relativt billig for kost og losji, og man finner ofte billige flybilletter til og fra de tyske byene.
 
I fjor var det 238 nordmenn som fikk støtte fra Lånekassen til å ta hele utdanningen sin i Tyskland, og München, Heidelberg og hovedstaden er mekkaer for studenter. Berlin er spesielt kjent for sitt kunstneriske miljø yrende natteliv.
 

LES OGSÅ: Slik er Tyskland som studieland

 

Er du usikker på hvilket universitetet/høgskole du ønsker å studere ved, er disse fem skolene de mest populære blant nordmenn:

Studiested Antall norske studenter
10
8
8
8

 

Og dette er de mest populære studiefagene i Tyskland. Ps: Ønsker du å gå i klasse med færrest mulig av dine egne landsmenn, leser du bare listen nedenfra og opp:

*Faktiske sum er 240, da studenter som bytter fag underveis i studieåret blir ført opp dobbelt.

Kilde: Lånekassens rapport om utenlandsstudenter for 2013/2014.

 

Klikk her for å se alle studier i Tyskland


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: