(StudentTorget.no):

Sigrid Bonde Tusvik (32) er kjent som komiker og programleder for «Sigrid søker kjæreste» og «Sigrid søker selskap». Nå er hun det nyeste medlemmet av «Torsdag kveld fra Nydalen». Komikvinnen er utdannet teksforfatter fra Westerdal, tre år med mange gode minner.
 
- Westerdals er 3 år med koz og nuz. Jeg syns folka du både elsker og hater er de beste minnene. Og temafestene vi hadde i starten av skoleåret, var noe av det beste. Det verste minnet er all klagingen på at folk er misfornøyde, også gjør de ingenting med situasjonen selv. Det var mye sutring, forteller Sigrid.
 
32 åringen irriterte seg over pengemangelen som student, men Bonde Tusvik hadde en løsning på dette problemet

 SIGRID BONDE TUSVIK:

Navn: Sigrid Bonde Tusvik

Alder: 32

Utdannelse: Studerte ex.phil og ex.fac i universitetsbyen Aix-en-Provence i Frankrike gjennom Universitetet i Oslo og tre år på Westerdals School of Communication i Oslo på tekstforfatterlinja.

Yrke: Programleder og komiker.

Aktuell 
med: Nytt medlem i  TV2-serien Torsdag kveld fra Nydalen.

 
- Egentlig hadde jeg ganske god råd, siden jeg jobba ved siden av hele tiden, som korrekturleser i Dagbladet.
 
Vil du si du var en flittig student?
 
- Jeg er mer «elevrådstypen», så kanskje jeg engasjerte meg litt mer for studentenes sosiale liv enn at jeg selv skulle få i land alle prosjektene på skolen.
 
 


Kjærestejente

 

Fra studentlivet savner Bonde Tusvik tiden med venner, festing, somling og kule oppgaver der de hadde løsningene de da trodde var de mest geniale ideene verden noensinne hadde sett, men selv med savn fra studietiden er det noe hun skulle ønske ble gjort annerledes.
 

- Jeg skulle vært mer på skolen. Var kjærestejente, dro ofte rett hjem, mens andre hang lenge på skolen på ettermiddagen. Selv om det sikkert også er litt nerd å gjøre.


 
- Hva har du tatt med deg videre fra studietiden? 

 
- At det å klare å samarbeide med absolutt alle slags folk er sykt viktig. Du møter hundre ganger verre typer i arbeidslivet enn de du hater på studiene dine.
 


- Har du noen gode tips til nye studenter? 

 
- Alle må gjøre det de har lyst til. Har du valgt feil så slutt. Ellers ødelegger du for deg selv og alle rundt deg. Og ligg med folk du er keen på. Du kommer alltid til å angre på det seinere i livet hvis du ikke fulgte lysten.