Etter én treningsøkt ble Andrine bitt av karatebasillen, og har siden satset fullt på idretten. Vi tok en prat med henne da hun var gjest i Ukas student og fikk lære mer omhvordan hun kombinerer idretten med studiene.

 

Ukas student

Navn: Andrine Hilton

Alder: 23 år
Studerer: Sport managment på Norges Idrettshøgskole

Aktuell som:
 Idrettsutøver på landslaget i karate

 

Ikke planlagt

Andrine hadde egentlig aldri planlagt at det var karate hun skulle begynne med, men etter en venninnes mor spurte om hun ville bli med på karateklubben som lå ti minutter unna var det gjort.

– Jeg ble jo med for da kunne jeg være med venninnen min og ha det gøy. Men etter første trening mistet venninna mi interessen, mens jeg sluttet aldri, forteller Andrine.

 

Skeptisk til konkurranser i starten

Senere da Andrine hadde gått gradene til blått belte i 14-15 års alderen, ble hun stadig spurt om hun skulle delta i konkurranser, noe hun ikke ville.

 

 

– Nei jeg var jo drit redd for det, og ville virkelig ikke. Men nå er det jo det jeg lever av, så jeg tror jeg var altfor dårlig til å si nei, sier Andrine. 

 

Har du tips om neste Ukas Student?

Har du tips til hvem vi bør invitere til en sofaprat som Ukas student?

Vi ønsker å møte studenter som har spennende historier, som har skapt noe, tatt ansvar og engasjert seg i en viktig sak, gått veier for studenter eller som har andre spennende, viktige, inspirerende eller morsomme historier som er verdt å dele!Tips oss på ukasstudent@studenttorget.no