Bli kjent med våre partnere

 

KarriereStart.no - startsiden for jobb og karriere

På KarriereStart.no kan man bli kjent med spennende arbeidsgivere, lese om alle traineeprogrammer og internships, uforske deltidsjobber og heltidsjobber og få karrieretips, inspirasjon og anbefalinger. 

Besøk KarriereStart.no

 

Studievalg.no - alle studier på ett sted

Studievalg.no er Norges største studiesøk og stedet man går for å utforske skoler, studier og studiesteder. Her kan du lese om tusenvis av studier og skoler i inn- og utland og oppdage muligheter du ikke visste fantes.

Besøk Studievalg.no

 

Stipendportalen.no - alle stipender og legater for studenter

På Stipendportalen.no kan du lese om et hav legater og stipender for mange ulike formål, og ikke minst for studier og utdanning. Det deles hvert år ut titalls millioner av kroner til privatpersoner og studenter er kvalifisert til å søke på mange av disse. Hva er vel bedre enn å få utdelt ekstra penger i form av stipender gjennom studietiden?

Besøk Stipendportalen.no

 

Kubrix - innholdsprodusent av film, foto, podkast og animasjon

Alt av StudenTorgets produksjoner i form av film, podkast og animasjon produseres av de dyktige innholdsprodusentene i Kubrix. Kubrix har egne studioer og bistår en rekke aktører med å produsere livesendinger, dokumentarisk innhold, presentasjonsfilmer og reklame enten det er ute på location eller i ett av Kubrix sine 3 studioer i Oslo. 

Besøk Kubrix