(StudentTorget.no):

Den kreative videoen viser en eldre mann som opplever seksuell trakassering fra sine unge kvinnelige kolleger - etter at de oppdager at han tidligere har jobbet som massasjeterapeut for profesjonelle modeller.
 
Gjennom hele videoen, klager mannen over hvordan hans nye kvinnelige arbeidskolleger til stadighet kler av seg for å prøve å få ham til å legge hendene på dem.
 
Den 90 sekunder lange videoen kommer fra et Singapore-basert karrierenettsted, og har slått bra an i sosiale medier.
 
Med salgordet "Ta en nærmere titt før du tar den jobben", oppfordres jobbsøkere til å besøke jobiness.com for å gjøre research til bedrifter før man takker ja til en ny stilling.
 
 
Hvordan ville du taklet en slik masete arbeidsdag? 
 

LES OGSÅ: Byttet 100 hamburgere mot ny jobb


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: