(StudentTorget.no):

Over 60 arbeidsgivere hadde møtt opp til Karrieredagen 2014, som gikk av stabelen på Universitetet i Oslo tidligere denne uken.

 

Klikk her for oversikt over alle arbeidsgivere som var til stede

Karrieredagen arrangeres hvert år for at studenter og arbeidsgivere skal kunne bli kjent med hverandre. Arbeidsmessen er en viktig arena som gir studentene oversikt og innblikk i hvilke jobbmuligheter de har den dagen de er ferdig med studiene.

Vi snakket med flere av arbeidsgiverene som hadde stand, for å undersøke hvilke rekrutteringsbehov de har og hva de ser etter i en ideell jobbkandidat.

Felles for de fleste av arbeidsgiverne til stede, var at de så etter kandidater innenfor mange ulike fagfelt og ikke bare innenfor de fagområdene virksomhetene er mest kjent for utad. Det betyr at studentene bør orientere seg så godt som mulig på jobbmarkedet, den dagen de skal begynne å søke seg ut i jobb.

 


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: