(StudentTorget.no):

Over 60 arbeidsgivere hadde møtt opp til Karrieredagen 2014, som gikk av stabelen på Universitetet i Oslo tidligere denne uken.

 

Klikk her for oversikt over alle arbeidsgivere som var til stede

Karrieredagen arrangeres hvert år for at studenter og arbeidsgivere skal kunne bli kjent med hverandre. Arbeidsmessen er en viktig arena som gir studentene oversikt og innblikk i hvilke jobbmuligheter de har den dagen de er ferdig med studiene.

Vi snakket med flere av arbeidsgiverene som hadde stand, for å undersøke hvilke rekrutteringsbehov de har og hva de ser etter i en ideell jobbkandidat.

Felles for de fleste av arbeidsgiverne til stede, var at de så etter kandidater innenfor mange ulike fagfelt og ikke bare innenfor de fagområdene virksomhetene er mest kjent for utad. Det betyr at studentene bør orientere seg så godt som mulig på jobbmarkedet, den dagen de skal begynne å søke seg ut i jobb.

 

Master ved Hult International Business School

Du fortsatt søke! Studer i London, Boston, New York, San Fransico, Dubai eller Shanghai.
Velg mellom Master in Finance, Master in Internatonal Business, Master in International Marketing, Master in Business Analytics, og Master in Disruptive Innovation.

Pauline er kontaktperson i Norge for Hult International Business School. Hun kan svare på dine spørsmål, og kan hjelpe deg fra søknadsprosessen til du skal begynne. Fyll ut kontaktskjema dersom du har spørsmål eller ønsker å søke. Hun er også i Oslo av og til dersom du ønsker å møte henne for personlig oppfølging. 


Annonser:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen: