(StudentTorget.no):

I studieårets første utgave av Campus kan du blant annet lese om nyttige tips til studiestarten, hvordan du finner drømmejobben etter studiene, hvordan du effektivt innreder studienthybelen og hvordan du fullverdig studentkosthold gjør deg smartere.

Her er en oversikt over noen av sakene i magasinet:

 

Bli en superstudent

For mange betyr studiestart ny skole, ny by og mange nye mennesker. Vi har samlet ti tips som gir deg en kickstart på studieåret.
 
 

Studentbudsjettet som holder

Forbrukerøkonom Magne Gundersen, kjent fra Luksusfellen på TV3, viser deg hvordan du får en forutsigbar og bærekraftig studentøkonomi med et studentbudsjett som holder. Han deler også 10 smarte råd som vil forbedre studentøkonomien din radikalt.

 

 

Deltidsjobbene med det lille ekstra

Om du tenker litt strategisk rundt hva slags deltidsjobb du velger, kan du også redusere noen av de faste utgiftene dine i form av belilige frynsegoder. Her kan du lese om noen av deltidsjobbene som har de små fordelene som kan utgjøre den store forskjellen i studentøkonomien. 
 
 

Kostholdet som gjør deg smartere

Vi har hentet inn eksperthjelp fra klinisk ernæringsfysiolog Helen Engelstad Kvalem for å avklare en gang for alle hva et riktig kosthold faktisk kan bety for studiene dine. Les hva du bør og ikke bør spise for å yte maksimalt på lesesalen, og se hva en ideell dagsmeny for studenter består av.
 
 

Portrett – Linnea Dale

Plateaktuelle Linnea Dale, som blant annet er kjent fra Idol og Donkeyboy, forteller om sitt nye soloalbum, estetikkstudiene på Blindern og sitt anstrengte forhold til sosiale medier.
 
 

Stor studieguide for USA

Her kan du lese alt du trenger å vite om utdanning i USA; Søknadsprosess, studiestøtte, utdanningssystemet, tidsfrister, forberedelser, nyttige lenker, med mer!
 
 

Effektiv innredning på studentbudsjett

Siden leiepriser og antall kvadratmeter ofte følger hverandre, er oddsen stor for at du kommer til å måtte bo trangt i studietiden. Men det trenger ikke bety at du ikke får plass til alt du trenger. I samarbeid med Kristin Hugsand i Intro Interiørdesign har vi satt sammen en guide med noen enkle og kreative løsninger til hvordan du best utnytter plassen på hybelen. 
 
 

Jakten på drømmejobben

Myten om arbeidsmarkedet for nyutdannede er mange, men er de sanne? Vi har snakket med en rekrutterer og fem nyutdannede for å finne svarene.
 
 

Kledd for suksess

Kan du gå på jobbintervju eller møter i moteriktige knallfarger, eller bør du styre unna? Vi har spurt moteeksperten, trendspesialisten, hodejegeren og damene bak Oslos mest populære vintagebutikk.     
 
 
God lesing!

Campus distribueres til høyskoler og universiteter over hele landet, samt på en rekke knutepunkter i alle de norske studentbyene.