Campus Karriere vil komme i 4 årlige utgivelser i et opplag på 30.000 og er et spesialsert konsept som kommer i tillegg til Campus sine 4 ordinære studentutgivelser. Campus Karriere er et rendyrket karriere- og utdanningsmagasin, og tar spesielt for seg én spesifikk bransje i hver utgave - i tillegg til det generelle karrierestoffet.

Hensikten bak magasinet er å hjelpe studenter og unge mennesker til å bli bedre kjent med alle mulighetene som finnes i ulike bransjer, og til å se ulike veier inn i arbeidsmarkedet. Magasinet passer perfekt inn i Mediehuset StudentTorget sin spesialisert portefølje av medier innen segmentene Utdanning, Student og Karriere - og bygger opp under selskapets visjon;

"Å hjelpe unge mennesker å lykkes med valg av utdanning, lykkes med studiene og lykkes med å finne riktig arbeidsgiver og yrke".

I denne første utgaven av Campus Karriere får leseren et dypdykk i den maritime næringen, dens aktører, struktur og muligheter. Den maritime næringen er en av de mest tradisjonsrike i Norge, den er langt større en mange tror, og flere av landets mest profilerte næringslivstopper jobber innen nettopp sjøfarten.


Dette kan du lese mer om i magasinet. Du kan også lese om hvorfor piratene i Somalia er så vanskelig å stanse. Og om hvordan dagens miljøproblemer ikke bare kan begrenses, men også sørge for arbeidsplasser for tusenvis av dagens studenter. Les også om ord og uttrykk fra sjøen, om myter og historier fra havet, og om hvordan det er å bo og jobbe ute blant bølgene.

Les magasinet online her!

God lesning!