StudentTorget.no er landets største nettsted for studenter, med over 250 000 unike lesere i måneden.

Vi forsøker kontinuerlig å utvikle oss, slik at våre lesere kan finne flere og bedre saker på nettsiden. Men for å klare det, trenger vi unge, nytenkende og nysgjerrige journalister. 

 

Hvem er du?

Du er student, eller nyutdannet journalist og trenger erfaring. Du vil bli journalist, og du ønsker å formidle gode historier og skrive spennende saker. 

 

Hva studerer du? 

Studerer du journalistikk, er du selvfølgelig veldig aktuell. Men man må ikke studere journalistikk for å være en god skribent og journalist, og du må derfor heller ikke studere journalistikk for å være aktuell for oss. 

 

Hvorfor skal du jobbe for StudentTorget?

Du trenger erfaring for å bli bedre til å skrive, og du må ha noe å vise til når arbeidslivet står for tur. Du vil også jobbe for oss fordi du vil formidle gode historier til andre studenter, og fordi du bryr deg om å lage et godt journalistisk produkt. En ekstra inntekt kan du også regne med. 

 

Hva skriver vi om?

Vår målsetting er å gjøre hverdagen enklere og bedre for studentene. Vi vil hjelpe studenter med å finne riktig utdanning, med å lykkes underveis i studiene, og med å finne den første jobben som nyutdannet. Alt vi skriver om vil derfor berøre disse temaene på en eller annen måte. Det kan være både nyhetsartikler, reportasjer og portretter. 

 

Hvordan du kommer til å jobbe oss hos?

Vi søker frilansere i hele landet, men hovedsakelig ønsker vi at du kommer innom redaksjonen vår i Oslo og jobber sammen med oss her. Det kan være én dag i uka, en halv dag, eller tre dager. Det kommer an på vårt behov og din tid. 

 

Har du noe å bidra med, er spørsmålet bare når du kan begynne. 

 

Send mail med en enkel søknad og CV, og gjerne noen arbeidsprøver, til redaksjonen@studenttorget.no

Her kan du også komme med eventuelle spørsmål, hvis du har det.