Nylig kastet han glans over den røde løperen under filmfestivalen i Cannes. Studentmagasinet Campus møtte Aksen for en fotoshoot til neste utgave.

I forrige uke var Aksel Hennie Norges ansikt utad under filmfestivalen i Cannes. Denne uken var han tilbake i Norge hvor han deltok i en eksklusive fotoshoot sammen med Campus` journalistteam i en suite på Clarion Hotel i Oslo.

Fotoshooten ble gjort i forbindelse med et seks sider langt portrettintervju, hvor Aksel ble spurt ut om sin posisjon som Norges største skuespiller og om rollen som det perfekte menneske i filmen Hodejegerne.

Filmen som handler om Roger en mann som tilsynelatende har alt, er basert på den nå verdensberømte forfatteren Jo Nesbøs roman med samme navn. Filmen er allerede solgt til 20 land, inklusive USA og de fleste land i Vest-Europa, en rekke av disse kjøpte thrilleren usett.

Fra Cannes rapporterte filmens produsent til VG om «full sal i går, og folk satt til og med i trappene. Det vanket ruvende applaus etter visningen, og ingen forlot salen».

Det forventes at Hodejegerne skal bli en av norsk films største kommersielle suksesser noensinne. Du kan lese intervjuet med Aksel og se det endelige resultatet fra stylingen i Campus som kommer til studiestart i august.