(StudentTorget.no):

Slik finner du frem til det yrket som passer for deg!


•Finn ut av hva du ønsker å jobbe med og som du har egenskaper til å få til.

Bruk gjerne interessetestene til NAV for å avdekke din behov.

•Bruk disse egenskapene i din søken etter jobber/yrker.


•Du har søkt deg frem aktuelle jobb/yrkesalternativer. Ta kontakt med mennesker som jobber i disse yrke for å få utfyllende informasjon


•Evaluering. Sett opp de positive og negative sidene ved disse yrkene. Vurder dette opp mot hva som er mest viktig for deg.
Får du jobben som er relatert til din utdanning?

•Veien til drømmejobben er ofte kronglete og svært mange opplever å starte i andre typer jobber enn hva som er ønskesituasjonen. Da dreier det seg om å gjøre en best mulig innsats der du er. Da har du gode referanser når du skal søke jobb senere, og folk som gjør en god jobb blir lagt merke til.

•Regn med å skifte jobb og yrke flere ganger i løpet av din karriere.


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: