(StudentTorget.no):

Vanligvis søker man utdanning i Storbritannia gjennom UCAS, som i praksis fungerer som Samordna Opptak. Søknadsfristen her var 30. juni, men det finnes en løsning hvis du fremdeles har lyst til å studere i England. Noen universiteter tar nemlig imot søknader direkte, og en av våre samarbeidspartnere, Anglia Ruskin University, er blant disse. Studievalg.no kan hjelpe deg med søknadsprosessen, og du kan enkelt starte søknadsprosessen med vårt interesseskjema
 
Cambridge er kanskje en av verdens mest kjente studentbyer, og ligger en snau time nord for London. Cambridge er i tillegg kjent for sin klassiske arkitektur og er et av de viktigste teknologisentrene i verden. ARU har et bredt utvalg av programmer, og får ofte besøk av forelesere fra nabouniversitetet University of Cambridge, som flere ganger er blitt kåret til verdens beste universitet.

Start søknadsprosessen for Anglia Ruskin University her


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: