(StudentTorget.no):

Anglia Ruskin University kommer til Oslo 26. august for å svare på spørsmål, hjelpe potensielle studenter med søknadsprosessen og tilby gratis engelsktest til potensielle studenter. I tillegg vil du kanskje møte dine fremtidige medstudenter, og få litt forfriskninger og snacks.
 
Tid: 26. august, kl. 17.00
Sted: StudentTorgets kontorer, Youngstorget 4 (inngang mellom 7-eleven og Café Sør)
 
 

Informasjon om engelsktest

 Hvis du har under 4 i engelskkarakter fra videregående, kan du også ta en grundig og gratis engelsktest utført av Anglia Ruskin University denne dagen. Selve testen utføres som en IELTS-test og begynner etter informasjonsrunden (ca. kl. 18.00). Den vil bestå av fire deler; lytte (20 min), snakke (10 min), lese (45 min), og skrive (30 min).
 

Meld deg på Facebook-arrangementet her

 

Anglia Ruskin University er et av Englands største universiteter, og ligger i hjertet av Cambridge. Cambridge er kanskje en av verdens mest kjente studentbyer, og ligger en snau time nord for London. Cambridge er i tillegg kjent for sin klassiske arkitektur og er et av de viktigste teknologisentrene i verden. ARU har et bredt utvalg av programmer, og får ofte besøk av forelesere fra nabouniversitetet University of Cambridge, som flere ganger er blitt kåret til verdens beste universitet.

 

 

Kjøp Mac og få Beats (verdi 3.490,-) med på kjøpet! 

StudentTorget Apple Store gir hele 8-10 % rabatt på kjøp av Mac.

Gjennom StudentTorget.no får du nå også Beats høretelefoner (verdi 3.490,-) med på kjøpet ved kjøp av Mac eller iPad pro!

Gå til StudentTorget Apple Store