(StudentTorget.no):

Anglia Ruskin University kommer til Oslo 26. august for å svare på spørsmål, hjelpe potensielle studenter med søknadsprosessen og tilby gratis engelsktest til potensielle studenter. I tillegg vil du kanskje møte dine fremtidige medstudenter, og få litt forfriskninger og snacks.
 
Tid: 26. august, kl. 17.00
Sted: StudentTorgets kontorer, Youngstorget 4 (inngang mellom 7-eleven og Café Sør)
 
 

Informasjon om engelsktest

 Hvis du har under 4 i engelskkarakter fra videregående, kan du også ta en grundig og gratis engelsktest utført av Anglia Ruskin University denne dagen. Selve testen utføres som en IELTS-test og begynner etter informasjonsrunden (ca. kl. 18.00). Den vil bestå av fire deler; lytte (20 min), snakke (10 min), lese (45 min), og skrive (30 min).
 

Meld deg på Facebook-arrangementet her

 

Anglia Ruskin University er et av Englands største universiteter, og ligger i hjertet av Cambridge. Cambridge er kanskje en av verdens mest kjente studentbyer, og ligger en snau time nord for London. Cambridge er i tillegg kjent for sin klassiske arkitektur og er et av de viktigste teknologisentrene i verden. ARU har et bredt utvalg av programmer, og får ofte besøk av forelesere fra nabouniversitetet University of Cambridge, som flere ganger er blitt kåret til verdens beste universitet.

 


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: