(StudentTorget.no):

Studenter som har sikret seg studieplass til høsten, kan nå søke om stipend og lån fra Lånekassen.
 
– Søker du tidlig, får du pengene tidligere, så framt alt er i orden med søknaden, sier Anne-Berit Herstad, kommunikasjonsdirektør i Lånekassen i en pressemelding.
 
Du vil også få pengene enda raskere dersom du elektronisk signering av søknaden.
 
– Velg å signere studielånet elektronisk. Da slipper du å vente på at brevet skal komme i posten og å sende brevet tilbake til oss. E-signering gjør søknadsprosessen enklere og raskere, sier Herstad.
 
Studenter med rett til støtte som søker før 1. juni og som signerer studielånet sitt elektronisk, er med i trekningen av reisegavekort på 10 000 kroner. 
 
Fulltidsstudenter i høyere utdanning kan få inntil 97 850 kroner i basisstøtte for neste undervisningsår. Støtten utbetales som lån, men de som bor borte, kan få inntil 40 prosent av beløpet gjort om til utdanningsstipend etter bestått eksamen. 
 
Siste fristen for å søke om støtte for høstsemesteret er 15. november.
 

Klikk her for å se studentrabatter i Norge


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: