(StudentTorget.no):

– Søker du etter fristen, går du glipp av støtte for høstsemesteret, sier Anne-Berit Herstad, kommunikasjonsdirektør i Lånekassen i en pressemelding.
 
Studenter som har søkt om støtte for hele året, skal ikke søke på nytt. Men har det skjedd endringer, må du melde om dem til Lånekassen. Fristen for å melde om endringer er også 15. november.
 
Studenter som for eksempel har avbrutt utdanningen, byttet lærested, strøket til eksamen eller flyttet, må gi Lånekassen beskjed om det. Slike endringer kan føre til at man har rett til mer eller mindre penger fra Lånekassen. For eksempel kan en student som har flyttet på hybel i løpet av semesteret, ha rett til utdanningsstipend.
 
– Studenter som har flyttet for seg selv, må melde fra til Lånekassen seinest 15. november for å ha rett til omgjøring av lån til stipend, sier Herstad.
 
Studenter kan få 48 925 kroner som basisstøtte dette høstsemesteret. Hele beløpet utbetales som lån, men de som bor borte fra foreldrene, kan få 19 570 kroner gjort om til stipend etter bestått eksamen, dersom de ikke har hatt inntekt eller formue over fribeløpene.
 
For å søke eller melde fra om endringer, gå til Dine siderlanekassen.no.
 
 


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: