(StudentTorget.no): 

Nå er eksamenstiden her og for de fleste studenter betyr det lange dager med pensumlesing. Hvis du er en av dem som synes det er kjedelig og lite inspirerende å sitte dag ut og dag inn på en lesesal, kan det være lurt med en liten miljøforandring for å hente ny inspirasjon. Hvorfor ikke reise hjem til mor og far, eller kanskje ta en tur på familiehytta? 

Litt frisk luft er alltids sunt, og velger du å dra på en hytte midt ute i skogen er du også langt unna kinoer, kafeer, puber og andre urbane aktiviteter som kan virke langt mer fristende enn å lese til eksamen.

Har du ikke egen hytte, men kunne tenke deg å ta med pensumbøkene ut i skogen likevel, finnes det også andre, billige alternativer. Studerer du i Osloområdet kan for eksempel KSI-hytta til Oslostudentenes Idrettsklubb være et alternativ. Mandag til torsdag i hele eksamensperioden (uke 46-51) kan studenter bruke hytta som en litt annerledes lesesal for kun 75 kroner per natt. Hytta ligger rett ved Nordmarkskapellet, rundt en halvtimes gange fra Frognerseteren.

 

LES OGSÅ: 10 tips til gode eksamensforberedelser