Kort oppsummert så begynte første skoleuken med sjelden solformørkelse, fortsatte med en kategori 4 orkan og endte med store flommer og tornadoer. De første skoledagene ble avlyst, og folk sliter enda med å komme seg fra Houston til campus både fordi det fortsatt er masse vann over alt og mange veier er ødelagte. Hurricane Harvey er offisielt den største naturkatastrofen som noen gang har skjedd i USA, og det er helt utrolig hvor mye skade den gjorde her i Texas.

Nesten 40 dødsfall, over 40 tusen hjem er ødelagte og tusenvis av mennesker sitter nå på krisesentre fordi de har mistet alt. Klarer ikke sette ord på hvor forferdelig det er. Den siste uken har det kommet inn donasjoner, både penger, klær og ting, fra verden rundt til ofrene av stormen, og det er så fantastisk å se hvordan folk i Texas har lagt politikken, rase og meninger til side for å hjelpe hverandre.

Jeg vil også bare si at det går bra med oss!! Texas State ligger i Austin, som vil si at vi var heldige nok til å så og si slippe unna. Vi fikk bare kraftig med regn, men det er alt, og det har gått bra med alle venner og bekjente av meg, noe jeg er utrolig takknemlig for. Første måneden av collegelivet mitt ble helt klart alt annet enn hvordan jeg hadde sett for meg, kan du si. Nå er jeg klar til å komme ordentlig i gang med skolen og fokusere på ukene fremover.