Som om ikke forrige uke var hektisk, blir denne enda mer fullpakket! Her kan dere se hvor annerledes, men også lik min uke her i USA er kontra, kanskje din egen i Norge, eller hvor enn det er du befinner deg. Hvis du har vært innom bloggen min før vet du at jeg er med i noe som heter Gamma Phi Beta, et sorority, med andre ord en organisasjon, litt som de på en typisk amerikansk college film. Når man er en del av et sorority blir hverdagen i stor grad preget av det, og det kan dere nok se på ukeplanen min også. Det ser ganske mye ut, men jeg ville ikke hatt det noe annen måte, for åh så gøy det er! Gleder meg til å blogge om alle eventene jeg skal på denne uken.

day by day

Mandag

Skole. Gjøre ferdig lekser og en liten tur til Disneyland med Maggi og så sorority møte.

Tirsdag

Skole. Beachin with the betas, mitt event. BBQ, DJ's, photo booths etc. går til Girls on the run. Gleder meg!

Onsdag

Skole. Finne noe å ha på meg til morgendagen, og jobbe med et gruppeprosjekt i Fashion Merchandising.

Torsdag

Skole. Grab-a-date, sett frem til dette hele semesteret! Alle jentene tar med seg en date, så er det partybuss til et lokale der det blir mat og "casino" tema.

Fredag

Fri, utforskingsdag! Skal dra med meg en venninne eller to og finne på noe gøy i fine Long Beach.

Lørdag

St. Pattys day! Sikkert dra på et fraternity sammen med venninene mine!

Søndag

Crescent ball - En finere brunch der jentene kan ta med seg forelsdrene sine og vise hva vårt sorority (Gamma Phi Beta) betyr for oss medlemmer. Mine foreldre sitter dessverre på andre siden av kloden, hjemme i Norge, så jeg drar for å få et gratis måltid jeg haha!

Les mer om Constance sin hverdag her.