Black Friday er årets største shopping dag i USA. Litt merkelig å feire takknemlighet for det man har en dag for så å tilbringe neste dag på kjøpesentre og i svære butikker. Folk står i kø i timevis for å komme til de beste salgene når butikkene åpner. Noen butikker og kjøpesentre har giveaways for de første x-antall kundene som kommer om morgenen i tillegg til door-buster salg. Folk overnattet utenfor en Cabela’s butikk i Missoula fordi de første 600 kundene fikk gavekort når de åpnet klokken 5 om morgenen. Southgate Mall lot de første 100 kundene ta julekuler av et juletre, og kulene hadde gavekort på $25-$500 til senteret.

Tremenningene mine bestemte seg for at de ville prøve å få gavekort, så jeg ble med, og det er første gangen jeg har tatt del i et av disse ekstreme Black Friday tilbudene. Vi dro til Southgate kl. 4:30 om morgenen for å stå i kø til kl. 6:00. Når vi kom var det i hvert fall 40 mennesker i kø foran oss, og innen 6:00 var det sikkert 300 mennesker i kø. Når de begynte å slippe oss inn, var det mange som løp for å komme først til treet, og massevis av folk som snek seg under gjerdene. Det er utrolig hva folk er villig til å gjøre for å få gavekort og de beste prisene på Black Friday. I større byer finner du folk som slåss for å få den siste xbox-en fra et Best Buy salg, og andre helt ekstreme tiltak. I fjor brukte amerikanere $12.3 milliarder bare på Thanksgiving, Black Friday og Cyber Monday shopping.


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: