Sofie Teigland Utforsker av livets skole

Sofie Teigland

Med 23 år hard lærdom har jeg nå begitt meg ut på en reise i livets skole. Jeg har verden i mine hender, og er for øyeblikket på Tasmania, Australia. Studier og hverdagsliv har aldri passet meg, slik lever jeg alternativt med strøjobber for overlevelse og videre utforsking.

Jeg er en vandrer med ukjent destinasjon. Livet selv, menneskene jeg møter og hendelser som oppstår bringer meg fra sted til sted og gir meg de beste gavene av dem alle; opplevelser, bekjentskap og lærdom.

Livet er en kamp, og for noen bringer livet større utfordringer enn for andre. Jeg har oppdaget at denne levemåten har hjulpet meg til å utvikle meg som menneske. Ved å bli konfrontert med vanskelige indre problemstillinger i denne intense livssituasjonen blir jeg utfordret til å utvide min selvinnsikt for å håndtere utfordringene. Her deler jeg mine erfaringer med dere, for videre refleksjon og inspirasjon. 

Har du spørsmål, kommentarer eller innspill? Send meg gjerne en e-post; soteigland@gmail.com eller en melding på instagram @mofffasa