Studentrabatter i hele Norge

Bekkestua Optikk Studentrabatt Studentvennlig bedrift!

Bekkestua Optikk – Studentrabatt

Studentvennlige priser hos Bekkestua Optikk! Studenttilbud på endagslinser fra kr 98,- pr. pakke –Ordinær pris 135,-. I tillegg 15% rabatt på solbriller og 25% på brilleinnfatninger.

Studentfordeler

• Studenttilbud på endagslinser fra kr 98,- pr. pakke –Ordinær pris 135,-.
• Linseboksen fra kr 173,- pr mnd. Linser tilsendt månedlig inkludert ubegrensede antall linsekontroller.
• 15% rabatt på solbriller
• 25% rabatt på innfatninger
• EyeRest lesebriller med Ray-Ban innfatning. Pakkepris 3490,-.

Om Bekkestua Optikk

Bekkestua Optikk AS er Asker & Bærums eldste og mest erfarne optikervirksomhet.
Vi har drevet med briller og syn siden 1956. Vår filosofi er, størst utvalg, alle prisklasser, kundens valg.

Våre optikere

Thomas Schou
Daglig leder
Autorisert Optiker MNOF
thomas@bekkestuaoptikk.no

Siv Olufsen
Autorisert optiker
siv@bekkestuaoptikk.no

Kirsti Brevik Opdahl
Autorisert optiker
kirsti@bekkestuaoptikk.no

Linseboksen

Med Linseboksen får du linsene automatisk tilsendt hver måned, og betalingen ordnes enkelt med månedlig avtalegiro i banken din.

• Ubegrenset antall linsekontroller hos din lokale c)optiker
• Du velger trekkdato på avtalegiro selv
• Tilgang til akutthjelp hos over 120 c)optikere over hele landet
• Du kan ta pause i abonnementet dersom du ønsker det
• Ingen oppsigelsestid hvis du vil avslutte abonnementet
• Linsetype eller styrke kan endres ved behov – dette ordner vi for deg
• Prisen på linseabonnementet vil variere ut i fra hvilke linser du bruker. En av fordelene med et abonnement er at du fordeler kostnadene utover hele året. I stedet for å betale et større beløp hver tredje eller sjette måned, betaler du et lavere månedlig beløp.
Klikk her for å se hva et abonnement vil koste med dine linser.

EyeRest

Eyerest er et konsept vi tilbyr, der du får en valgfri Ray-Ban i butikken, brilleglass og coating på glassene til kun 3490,-. EyeRest-konseptet er perfekt for deg som bruker mye tid med nesa i bøker, foran pc-skjermen eller i auditoriumer – derfor kaller vi det ”Studentglasset”!

Vi sees!

Her finner du oss

wordpress wedding theme
 

Søkeord: optikk, optiker, briller, brille, linse, linser, synsprøve, synstest, synsundersøkelse, solbrille, solbriller, syn, linseveske

Gml.Ringeriksvei 37, Oslo
67 11 34 30
Alternate Text
STUDENTVENNLIG BEDRIFT
Spar penger som student!
Vi anbefaler at du handler hos studentvennlig bedrifter. Da sparer du penger!

Relaterte studentrabatter og tilbud

Vis alle
Se hele menyen: https://dognvillburger.no/meny/ Målet vårt er å gi dere den restaurantopplevelsen enhver gjest fortjener. Vi har spesialisert oss på å servere burgere i en klassisk restaurantsetting, hvor alt fra hovmesteren på gulvet til musikken i bakgrunnen skal bidra til å gi dere en overlegen opplevelse. Vi startet opp i 2012 på Vulkan ved Mathallen i Oslo. Siden den gang har vi vokst oss større, men visjonen forblir den samme: Vi skal være et avslappende avbrekk i hverdagen. En lokal kompis som setter vennene våre, dere, i første rekke. Kvalitet, dyrevelferd og førsteklasses råvarer er det viktigste for oss. Kjøttet vårt kommer fra Jæren, kvernes hos A. Idsøe i Stavanger og inneholder en miks a høyrygg, bringe og bog; kyrene vi bruker beiter for øvrig utendørs og drikker friskt vann, som dyr jo skal. Potetene våre dyrkes på Toten, høstes i oktober, kuttes, forfriteres og fryses deretter direkte for å beholde den gode smaken. Hamburgerbrødet bakes av en lokal baker og leveres ferskt hver dag, mens alt av garnityr og sauser lages i restaurantene. Burgerne kommer både som tradisjonelle varianter, som med cheddar og bacon, og nye, originale varianter laget etter inspirasjon fra andre land og kulturer. På menyen finnes det også vegetarianske og veganske burgere, samt en kylling- og en fiskeburger. Og for den som måtte lure: Kyllingen kommer fra Stange og all fisken er enten økologisk eller vill. Selvfølgelig. Til dessert, eller som tilbehør til maten, anbefaler vi milkshaken vår; den er tjukk, smaksrik og laget på intet annet enn super premium fløteis. ADRESSE:Vulkan 120178 Oslo E-post: post@dognvillburger.noTelefon: 21 38 50 10 ÅPNINGSTIDER:Kjøkkenet stenger en time før restauranten Mandag – Onsdag: 12:00 – 23:00Torsdag – Lørdag: 12:00 – 00:00Søndag: 12:00 – 23:00
Studentrabatt
Les mer
Dagbladet Pluss gir deg over 250 kvalitetsartikler hver måned, i tillegg til eAvisa og avisarkivet. Hva med å lese om månelandingen eller andre historiske begivenheter?  Slik fungerer tilbudet:Du betaler ingenting for de første 12 måneder. Deretter fornyes abonnementet automatisk for nye 12 måneder, til halv pris dersom det ikke sies opp. Som student sikrer du deg halv pris helt til abonnementet ditt sies opp. Dette betyr at du også får halv pris selvom du er ferdig som student. *Abonnementet er løpende og vil fornyes automatisk etter ett år til halv pris – 397,5 kr, dersom det ikke er avsluttet. Alle som bestiller kan bli bedt om studentbevis som dokumentasjon.
Studentrabatt
Les mer
Se hele menyen: https://dognvillburger.no/meny/ Målet vårt er å gi dere den restaurantopplevelsen enhver gjest fortjener. Vi har spesialisert oss på å servere burgere i en klassisk restaurantsetting, hvor alt fra hovmesteren på gulvet til musikken i bakgrunnen skal bidra til å gi dere en overlegen opplevelse. Vi startet opp i 2012 på Vulkan ved Mathallen i Oslo. Siden den gang har vi vokst oss større, men visjonen forblir den samme: Vi skal være et avslappende avbrekk i hverdagen. En lokal kompis som setter vennene våre, dere, i første rekke. Kvalitet, dyrevelferd og førsteklasses råvarer er det viktigste for oss. Kjøttet vårt kommer fra Jæren, kvernes hos A. Idsøe i Stavanger og inneholder en miks av høyrygg, bringe og bog; kyrene vi bruker beiter for øvrig utendørs og drikker friskt vann, som dyr jo skal. Potetene våre dyrkes på Toten, høstes i oktober, kuttes, forfriteres og fryses deretter direkte for å beholde den gode smaken. Hamburgerbrødet bakes av en lokal baker og leveres ferskt hver dag, mens alt av garnityr og sauser lages i restaurantene. Burgerne kommer både som tradisjonelle varianter, som med cheddar og bacon, og nye, originale varianter laget etter inspirasjon fra andre land og kulturer. På menyen finnes det også vegetarianske og veganske burgere, samt en kylling- og en fiskeburger. Og for den som måtte lure: Kyllingen kommer fra Stange og all fisken er enten økologisk eller vill. Selvfølgelig. Til dessert, eller som tilbehør til maten, anbefaler vi milkshaken vår; den er tjukk, smaksrik og laget på intet annet enn super premium fløteis. ADRESSE:Munkegata 267014 Trondheim E-post: post@dognvilltrondheim.noTelefon: 73 80 86 00 ÅPNINGSTIDER:Kjøkkenet stenger en time før restauranten Mandag – Torsdag: 11:00 – 23:00 (13:00-21:00)Fredag – Lørdag: 11:00 – 00:00 (12:00-22:00)Søndag: 12:00 – 23:00 (14:00-21:00) T.o.m. 13.08 er det åpningstidene i parantes som gjelder.
Studentrabatt
Les mer
Se hele menyen: https://dognvillburger.no/meny/ Målet vårt er å gi dere den restaurantopplevelsen enhver gjest fortjener. Vi har spesialisert oss på å servere burgere i en klassisk restaurantsetting, hvor alt fra hovmesteren på gulvet til musikken i bakgrunnen skal bidra til å gi dere en overlegen opplevelse. Vi startet opp i 2012 på Vulkan ved Mathallen i Oslo. Siden den gang har vi vokst oss større, men visjonen forblir den samme: Vi skal være et avslappende avbrekk i hverdagen. En lokal kompis som setter vennene våre, dere, i første rekke. Kvalitet, dyrevelferd og førsteklasses råvarer er det viktigste for oss. Kjøttet vårt kommer fra Jæren, kvernes hos A. Idsøe i Stavanger og inneholder en miks av høyrygg, bringe og bog; kyrene vi bruker beiter for øvrig utendørs og drikker friskt vann, som dyr jo skal. Potetene våre dyrkes på Toten, høstes i oktober, kuttes, forfriteres og fryses deretter direkte for å beholde den gode smaken. Hamburgerbrødet bakes av en lokal baker og leveres ferskt hver dag, mens alt av garnityr og sauser lages i restaurantene. Burgerne kommer både som tradisjonelle varianter, som med cheddar og bacon, og nye, originale varianter laget etter inspirasjon fra andre land og kulturer. På menyen finnes det også vegetarianske og veganske burgere, samt en kylling- og en fiskeburger. Og for den som måtte lure: Kyllingen kommer fra Stange og all fisken er enten økologisk eller vill. Selvfølgelig. Til dessert, eller som tilbehør til maten, anbefaler vi milkshaken vår; den er tjukk, smaksrik og laget på intet annet enn super premium fløteis. ADRESSE:Skagen 134006 Stavanger E-post: post@dognvillstavanger.noTelefon: 51 89 10 00 ÅPNINGSTIDER:Kjøkkenet stenger en time før restauranten Mandag – Torsdag: 11:00 – 23:00Fredag – Lørdag: 11:00 – 00:00Søndag: 12:00 – 23:00
Studentrabatt
Les mer
Se hele menyen: https://dognvillburger.no/meny/ Målet vårt er å gi dere den restaurantopplevelsen enhver gjest fortjener. Vi har spesialisert oss på å servere burgere i en klassisk restaurantsetting, hvor alt fra hovmesteren på gulvet til musikken i bakgrunnen skal bidra til å gi dere en overlegen opplevelse. Vi startet opp i 2012 på Vulkan ved Mathallen i Oslo. Siden den gang har vi vokst oss større, men visjonen forblir den samme: Vi skal være et avslappende avbrekk i hverdagen. En lokal kompis som setter vennene våre, dere, i første rekke. Kvalitet, dyrevelferd og førsteklasses råvarer er det viktigste for oss. Kjøttet vårt kommer fra Jæren, kvernes hos A. Idsøe i Stavanger og inneholder en miks av høyrygg, bringe og bog; kyrene vi bruker beiter for øvrig utendørs og drikker friskt vann, som dyr jo skal. Potetene våre dyrkes på Toten, høstes i oktober, kuttes, forfriteres og fryses deretter direkte for å beholde den gode smaken. Hamburgerbrødet bakes av en lokal baker og leveres ferskt hver dag, mens alt av garnityr og sauser lages i restaurantene. Burgerne kommer både som tradisjonelle varianter, som med cheddar og bacon, og nye, originale varianter laget etter inspirasjon fra andre land og kulturer. På menyen finnes det også vegetarianske og veganske burgere, samt en kylling- og en fiskeburger. Og for den som måtte lure: Kyllingen kommer fra Stange og all fisken er enten økologisk eller vill. Selvfølgelig. Til dessert, eller som tilbehør til maten, anbefaler vi milkshaken vår; den er tjukk, smaksrik og laget på intet annet enn super premium fløteis. ADRESSE:Lille Stranden 100252 Oslo E-post: post@dognvilltjuvholmen.noTelefon: 22 83 00 01 ÅPNINGSTIDER:Kjøkkenet stenger en time før restauranten Mandag – Torsdag: 11:00 – 23:00Fredag – Lørdag: 11:00 – 00:00Søndag: 12:00 – 23:00
Studentrabatt
Les mer
Se hele menyen: https://dognvillburger.no/meny/ Målet vårt er å gi dere den restaurantopplevelsen enhver gjest fortjener. Vi har spesialisert oss på å servere burgere i en klassisk restaurantsetting, hvor alt fra hovmesteren på gulvet til musikken i bakgrunnen skal bidra til å gi dere en overlegen opplevelse. Vi startet opp i 2012 på Vulkan ved Mathallen i Oslo. Siden den gang har vi vokst oss større, men visjonen forblir den samme: Vi skal være et avslappende avbrekk i hverdagen. En lokal kompis som setter vennene våre, dere, i første rekke. Kvalitet, dyrevelferd og førsteklasses råvarer er det viktigste for oss. Kjøttet vårt kommer fra Jæren, kvernes hos A. Idsøe i Stavanger og inneholder en miks a høyrygg, bringe og bog; kyrene vi bruker beiter for øvrig utendørs og drikker friskt vann, som dyr jo skal. Potetene våre dyrkes på Toten, høstes i oktober, kuttes, forfriteres og fryses deretter direkte for å beholde den gode smaken. Hamburgerbrødet bakes av en lokal baker og leveres ferskt hver dag, mens alt av garnityr og sauser lages i restaurantene. Burgerne kommer både som tradisjonelle varianter, som med cheddar og bacon, og nye, originale varianter laget etter inspirasjon fra andre land og kulturer. På menyen finnes det også vegetarianske og veganske burgere, samt en kylling- og en fiskeburger. Og for den som måtte lure: Kyllingen kommer fra Stange og all fisken er enten økologisk eller vill. Selvfølgelig. Til dessert, eller som tilbehør til maten, anbefaler vi milkshaken vår; den er tjukk, smaksrik og laget på intet annet enn super premium fløteis. ADRESSE:Operagata 60150 Oslo E-post: post@dognvillburger.noTelefon: 22 17 60 00 ÅPNINGSTIDER:Kjøkkenet stenger en time før restauranten Mandag – Onsdag: 11:00 – 23:00Torsdag – Lørdag: 11:00 – 00:00Søndag: 12:00 – 23:00
Studentrabatt
Les mer