Studentrabatter i hele Norge

Curatorklinikken Studentrabatt Studentvennlig bedrift!

Curatorklinikken - studentrabatt på fysioterapi

Fysioterapi er en behandlingsform der fokuset ligger på kroppens funksjon og bevegelsesevne. Ved at fysioterapeuten bruker hendene sine til å mobilisere ledd og massere muskler, kan kroppen gjenvinne bevegelse og smerte reduseres. I tillegg kan fysioterapeuten øke din kunnskap om hvordan kroppen kan brukes riktig, og gi råd om treningsøvelser som vil passe din kropp og situasjon. Gjennom behandling fra fysioterapeut vil du få kunnskap om hvordan du skal bruke kroppen riktig, samt veiledning om treningsøvelser tilpasset din kropp.

Våre fysioterapeuter er medlem av Norske Fysioterapeuters Forbund, og har solid kunnskap om og erfaring med behandling av en rekke lidelser og plager. Vi har en manuell arbeidsmetode, og er opptatt av å tilrettelegge for aktiv behandling.

Rehabilitering med fysioterapi

Rehabilitering har som hensikt å optimalisere pasientens funksjon og velvære, og å hjelpe vedkommende tilbake til et aktivt liv. Pasienten bør starte rehabilitering så snart som mulig, for at effekten skal bli optimal. Ofte vil et program bygget opp av mange ulike komponenter gi best resultater.

Rehabilitering er ofte brukt etter ulykker, belastningsskader eller sykdom, samt for behandling av ulike varige tilstander (for eksempel Parkinsons og MS).

Fysioterapeutene behandler:

  • Nakke og skulderplager
  • Ryggplager og isjias
  • Hodepine og svimmelhet
  • Hofteproblemer
  • Smerter i armer og ben
  • Stress og psykiske spenninger
  • Plager i albue og håndledd
  • Plager i kne og ankel
  • Bekkenløsning
  • Svangerskapsplager
  • Inkontinens
  • Whiplash
  • Opptrening etter skade og operasjon
  • Generelle smerter
  • Idrettsskader
  • Revmatiske og nevrologiske lidelser

Vi hjelper deg med å opprettholde din funksjonsevne

Vi er opptatt av at din funksjonsevne skal opprettholdes og utvikles. Din helse er viktig, og gjennom god behandling, riktig og funksjonell trening, samt veiledning, vil du også oppleve økt livskvalitet.

Hos fysioterapeutene på Curatorklinikken vil du få time raskt. Vi har ingen venteliste og vi setter av god tid til alle våre pasienter. Det er ikke nødvendig med henvisning for å få time hos oss. Våre erfarne fysioterapeuter har et felles ønske om å hjelpe alle våre pasienter tilbake til en normal, smertefri hverdag.

Din fysioterapaut i Trondheim

Vår trivelige klinikk ligger på Solsiden i Trondheim sentrum. Vi ønsker deg velkommen til konsultasjon. 

Kontakt oss for bestilling av time hos en av våre fysioterapeuter i Trondheim.

Solsiden, beddingen 2, 7014 Trondheim
73 87 42 00
Alternate Text
STUDENTVENNLIG BEDRIFT
Spar penger som student!
Vi anbefaler at du handler hos studentvennlig bedrifter. Da sparer du penger!

Studenttilbud fra Curatorklinikken

Vi har ingen ventelister, og gir 15 % studentrabatt.
Studentrabatt Trondheim
Les mer

Relaterte studentrabatter og tilbud

Vis alle
Har du for lite plass i studentkollektivet, skal du på utveksling eller trenger du bare et sted å mellomlagre tingene dine i en periode? Vi tilbyr Norges eneste heldigitale lagerløsning. Det er derfor enkelt for flere å kunne dele samme lager, og da også dele kostnaden.  ENKELT - HELDIGITALT - RIMELIG Bruk rabattkode STUDENT325. Du legger inn koden under 'rabattkode' når de bestiller boden. Etter du har funnet boden som passer dine behov, bestiller du enkelt enten i appen på Apple Store, Google Play eller på web appen. Flexistore er en pioner innen self-storage og den Europeiske lagerbransjen, hvor målet er at minilagring skal bli enda enklere for kunden gjennom nykentende teknologi og digitalisering. Vi er først i Norge med heldigitale nøkler og en av to selskaper som tilbyr dette i hele Europa.I et samfunn der det blir større behov for å bo mindre, hjelper Flexistore til med å realisere dette på en enkel, moderne og trygg måte. Vi utvikler teknologien vår kontinuerlig, og vil i fremtiden tilrettelegge enda bedre for gjenbruk, resirkulering og utleie av ting man ikke bruker så ofte. Vi har en ambisjon om å være det 'grønne alternativet' for lagring, som gjennom aktive lager oppfordrer til en mer bærekraftig holdning til ting og eiendeler.
Studentrabatt
Les mer
Se hele menyen: https://dognvillburger.no/meny/ Målet vårt er å gi dere den restaurantopplevelsen enhver gjest fortjener. Vi har spesialisert oss på å servere burgere i en klassisk restaurantsetting, hvor alt fra hovmesteren på gulvet til musikken i bakgrunnen skal bidra til å gi dere en overlegen opplevelse. Vi startet opp i 2012 på Vulkan ved Mathallen i Oslo. Siden den gang har vi vokst oss større, men visjonen forblir den samme: Vi skal være et avslappende avbrekk i hverdagen. En lokal kompis som setter vennene våre, dere, i første rekke. Kvalitet, dyrevelferd og førsteklasses råvarer er det viktigste for oss. Kjøttet vårt kommer fra Jæren, kvernes hos A. Idsøe i Stavanger og inneholder en miks a høyrygg, bringe og bog; kyrene vi bruker beiter for øvrig utendørs og drikker friskt vann, som dyr jo skal. Potetene våre dyrkes på Toten, høstes i oktober, kuttes, forfriteres og fryses deretter direkte for å beholde den gode smaken. Hamburgerbrødet bakes av en lokal baker og leveres ferskt hver dag, mens alt av garnityr og sauser lages i restaurantene. Burgerne kommer både som tradisjonelle varianter, som med cheddar og bacon, og nye, originale varianter laget etter inspirasjon fra andre land og kulturer. På menyen finnes det også vegetarianske og veganske burgere, samt en kylling- og en fiskeburger. Og for den som måtte lure: Kyllingen kommer fra Stange og all fisken er enten økologisk eller vill. Selvfølgelig. Til dessert, eller som tilbehør til maten, anbefaler vi milkshaken vår; den er tjukk, smaksrik og laget på intet annet enn super premium fløteis. ADRESSE:Vulkan 120178 Oslo E-post: post@dognvillburger.noTelefon: 21 38 50 10 ÅPNINGSTIDER:Kjøkkenet stenger en time før restauranten Mandag – Onsdag: 12:00 – 23:00Torsdag – Lørdag: 12:00 – 00:00Søndag: 12:00 – 23:00
Studentrabatt
Les mer
Dagbladet Pluss gir deg over 250 kvalitetsartikler hver måned, i tillegg til eAvisa og avisarkivet. Hva med å lese om månelandingen eller andre historiske begivenheter?  Slik fungerer tilbudet:Du betaler ingenting for de første 12 måneder. Deretter fornyes abonnementet automatisk for nye 12 måneder, til halv pris dersom det ikke sies opp. Som student sikrer du deg halv pris helt til abonnementet ditt sies opp. Dette betyr at du også får halv pris selvom du er ferdig som student. *Abonnementet er løpende og vil fornyes automatisk etter ett år til halv pris – 397,5 kr, dersom det ikke er avsluttet. Alle som bestiller kan bli bedt om studentbevis som dokumentasjon.
Studentrabatt
Les mer
Se hele menyen: https://dognvillburger.no/meny/ Målet vårt er å gi dere den restaurantopplevelsen enhver gjest fortjener. Vi har spesialisert oss på å servere burgere i en klassisk restaurantsetting, hvor alt fra hovmesteren på gulvet til musikken i bakgrunnen skal bidra til å gi dere en overlegen opplevelse. Vi startet opp i 2012 på Vulkan ved Mathallen i Oslo. Siden den gang har vi vokst oss større, men visjonen forblir den samme: Vi skal være et avslappende avbrekk i hverdagen. En lokal kompis som setter vennene våre, dere, i første rekke. Kvalitet, dyrevelferd og førsteklasses råvarer er det viktigste for oss. Kjøttet vårt kommer fra Jæren, kvernes hos A. Idsøe i Stavanger og inneholder en miks av høyrygg, bringe og bog; kyrene vi bruker beiter for øvrig utendørs og drikker friskt vann, som dyr jo skal. Potetene våre dyrkes på Toten, høstes i oktober, kuttes, forfriteres og fryses deretter direkte for å beholde den gode smaken. Hamburgerbrødet bakes av en lokal baker og leveres ferskt hver dag, mens alt av garnityr og sauser lages i restaurantene. Burgerne kommer både som tradisjonelle varianter, som med cheddar og bacon, og nye, originale varianter laget etter inspirasjon fra andre land og kulturer. På menyen finnes det også vegetarianske og veganske burgere, samt en kylling- og en fiskeburger. Og for den som måtte lure: Kyllingen kommer fra Stange og all fisken er enten økologisk eller vill. Selvfølgelig. Til dessert, eller som tilbehør til maten, anbefaler vi milkshaken vår; den er tjukk, smaksrik og laget på intet annet enn super premium fløteis. ADRESSE:Munkegata 267014 Trondheim E-post: post@dognvilltrondheim.noTelefon: 73 80 86 00 ÅPNINGSTIDER:Kjøkkenet stenger en time før restauranten Mandag – Torsdag: 11:00 – 23:00 (13:00-21:00)Fredag – Lørdag: 11:00 – 00:00 (12:00-22:00)Søndag: 12:00 – 23:00 (14:00-21:00) T.o.m. 13.08 er det åpningstidene i parantes som gjelder.
Studentrabatt
Les mer
Se hele menyen: https://dognvillburger.no/meny/ Målet vårt er å gi dere den restaurantopplevelsen enhver gjest fortjener. Vi har spesialisert oss på å servere burgere i en klassisk restaurantsetting, hvor alt fra hovmesteren på gulvet til musikken i bakgrunnen skal bidra til å gi dere en overlegen opplevelse. Vi startet opp i 2012 på Vulkan ved Mathallen i Oslo. Siden den gang har vi vokst oss større, men visjonen forblir den samme: Vi skal være et avslappende avbrekk i hverdagen. En lokal kompis som setter vennene våre, dere, i første rekke. Kvalitet, dyrevelferd og førsteklasses råvarer er det viktigste for oss. Kjøttet vårt kommer fra Jæren, kvernes hos A. Idsøe i Stavanger og inneholder en miks av høyrygg, bringe og bog; kyrene vi bruker beiter for øvrig utendørs og drikker friskt vann, som dyr jo skal. Potetene våre dyrkes på Toten, høstes i oktober, kuttes, forfriteres og fryses deretter direkte for å beholde den gode smaken. Hamburgerbrødet bakes av en lokal baker og leveres ferskt hver dag, mens alt av garnityr og sauser lages i restaurantene. Burgerne kommer både som tradisjonelle varianter, som med cheddar og bacon, og nye, originale varianter laget etter inspirasjon fra andre land og kulturer. På menyen finnes det også vegetarianske og veganske burgere, samt en kylling- og en fiskeburger. Og for den som måtte lure: Kyllingen kommer fra Stange og all fisken er enten økologisk eller vill. Selvfølgelig. Til dessert, eller som tilbehør til maten, anbefaler vi milkshaken vår; den er tjukk, smaksrik og laget på intet annet enn super premium fløteis. ADRESSE:Skagen 134006 Stavanger E-post: post@dognvillstavanger.noTelefon: 51 89 10 00 ÅPNINGSTIDER:Kjøkkenet stenger en time før restauranten Mandag – Torsdag: 11:00 – 23:00Fredag – Lørdag: 11:00 – 00:00Søndag: 12:00 – 23:00
Studentrabatt
Les mer
Se hele menyen: https://dognvillburger.no/meny/ Målet vårt er å gi dere den restaurantopplevelsen enhver gjest fortjener. Vi har spesialisert oss på å servere burgere i en klassisk restaurantsetting, hvor alt fra hovmesteren på gulvet til musikken i bakgrunnen skal bidra til å gi dere en overlegen opplevelse. Vi startet opp i 2012 på Vulkan ved Mathallen i Oslo. Siden den gang har vi vokst oss større, men visjonen forblir den samme: Vi skal være et avslappende avbrekk i hverdagen. En lokal kompis som setter vennene våre, dere, i første rekke. Kvalitet, dyrevelferd og førsteklasses råvarer er det viktigste for oss. Kjøttet vårt kommer fra Jæren, kvernes hos A. Idsøe i Stavanger og inneholder en miks av høyrygg, bringe og bog; kyrene vi bruker beiter for øvrig utendørs og drikker friskt vann, som dyr jo skal. Potetene våre dyrkes på Toten, høstes i oktober, kuttes, forfriteres og fryses deretter direkte for å beholde den gode smaken. Hamburgerbrødet bakes av en lokal baker og leveres ferskt hver dag, mens alt av garnityr og sauser lages i restaurantene. Burgerne kommer både som tradisjonelle varianter, som med cheddar og bacon, og nye, originale varianter laget etter inspirasjon fra andre land og kulturer. På menyen finnes det også vegetarianske og veganske burgere, samt en kylling- og en fiskeburger. Og for den som måtte lure: Kyllingen kommer fra Stange og all fisken er enten økologisk eller vill. Selvfølgelig. Til dessert, eller som tilbehør til maten, anbefaler vi milkshaken vår; den er tjukk, smaksrik og laget på intet annet enn super premium fløteis. ADRESSE:Lille Stranden 100252 Oslo E-post: post@dognvilltjuvholmen.noTelefon: 22 83 00 01 ÅPNINGSTIDER:Kjøkkenet stenger en time før restauranten Mandag – Torsdag: 11:00 – 23:00Fredag – Lørdag: 11:00 – 00:00Søndag: 12:00 – 23:00
Studentrabatt
Les mer