Studentrabatter i hele Norge

IFRILUFT Studentrabatt Studentvennlig bedrift!

IFRILUFT – Studentrabatt

iFriluft starter opp med trening for studenter i vårsemesteret, og har i den forbindelse et introduksjonstilbud

Studentrabatt / Studenttilbud

iFriluft starter opp med trening for studenter i Bergen i vårsemesteret, og har i den forbindelse et introduksjonstilbud:

For 200 kr kan du bli du med i en gruppe som trener fast to ganger i uken i to måneder (16 treninger). Treningene vil være varierte og morsomme og nivået justeres etter nivået på deltakerne. Hver gruppe består av minst 10 deltakere. Treningene bestemmes ut i fra følgende "smørbrødliste":

Mandag: middagstrening fra 15:00 - 16:00 eller fra 16:00 - 17:00

Tirsdag: morgentrening fra 7:00 - 8:00 og middagstrening fra 16:00 - 17:00.

Onsdag: lunsjtrening fra 11:00 - 12:00 eller 12:00 - 13:00

Torsdag: morgentrening fra 7:00 - 8:00

Fredag: vorspieltrening fra 16:00 - 17:00

Smørbrødlisten er tentativ og vil bli forandret ved behov.

Hver gruppe vil ha en naturlig progresjon gjennom månedene og gjennomgå varierte treninger. Noen vil derfor mest sannsynlig prøve noe de kanskje ikke har prøvd før!

Studenter får også tilbud på personlig trening og betaler kun 100kr/time.

For påmelding eller nysgjerrighet, ring eller send SMS til Eyvind på 48 00 68 48 eller send e-post til eyvind@ifriluft.no

Alternate Text
STUDENTVENNLIG BEDRIFT
Spar penger som student!
Vi anbefaler at du handler hos studentvennlig bedrifter. Da sparer du penger!

Relaterte studentrabatter og tilbud

Vis alle
CHANGE Lingerie er Skandinavias største undertøyskjede med over 200 butikker internasjonalt, hvor 49 er lokalisert i Norge. Ønsker du å handle på nett, bruker du kode Change20NO for å få 20 % rabatt på alle ordinære priser. Handle her Klikk her for å finne nærmeste butikk. CHANGE har alltid hatt et klart mål om å tilby undertøy til alle! CHANGE Lingerie er en ekspertforretning, hvor mål, tilpasning og personlig assistanse i prøverommet er deres nøkkelord. Det skal ikke være enklere noen andre steder å handle undertøy. Alle produktene er designet og laget av CHANGE selv, og de fører alt fra undertøy, nattøy, badetøy, sportsbh, amme bh, ull/silke produkter, hold in produkter, strømper og diverse accessories.      
Studentrabatt
Les mer
Ønsker du å handle på nett, bruker du kode Change20NO for å få 20 % rabatt på alle ordinære priser. Handle her Her finner du Change i Oslo: Oslo CityStenersgata 10050 Oslo BogstadveienBogstadveien 80355 Oslo MajorstuhusetValkyriegata 80366 Oslo Storo StorsenterVitaminveien 9-110485 Oslo SkøyenKarenslyst Allè 510278 Oslo Lambertseter SenterLangbølgen 13-151153 Oslo CHANGE har alltid hatt et klart mål om å tilby undertøy til alle! CHANGE Lingerie er en ekspertforretning, hvor mål, tilpasning og personlig assistanse i prøverommet er deres nøkkelord. Det skal ikke være enklere noen andre steder å handle undertøy. Alle produktene er designet og laget av CHANGE selv, og de fører alt fra undertøy, nattøy, badetøy, sportsbh, amme bh, ull/silke produkter, hold in produkter, strømper og diverse accessories.
Studentrabatt
Les mer
Iceland har stort utvalg innen frysevarer, men også tørrvarer og kjølevarer. I tillegg steker vi egne brødvarer for at du skal få helt ferske produkter. Du kan med andre ord få alt du trenger av dagligvarer hos oss – og vi ønsker å gi deg en annerledes og hyggelig handleopplevelse. Utvalget er stort innen f.eks pizza med over 70 ulike varianter, og Iceland har mengder med ferdigretter som er perfekt for studentlivet. Velkommen!   Våre butikker: St. Hanshaugen (se kart)Waldemar Thranes gate 30171 Oslo8-22(20) Stovner Senter (se kart)Stovner Senter 30985 Oslo8-21(19) Bekkestua (se kart)Gamle Ringeriksvei 401357 Bekkestua8-21(19) Asker (se kart)Skysstasjonen 11B1383 Asker9-21(18)
Studentrabatt
Les mer
Studentrabatt på solotimer Jeg heter Guro Høimyr og er autorisert sangpedagog i Complete Vocal Technique. Teknikken er konkret og effektiv og passer for alle musikalske stilarter. Jeg skreddersyr undervisningen til nettopp deg ut fra ditt nivå og dine kunstneriske ønsker. Jeg underviser sentralt i Oslo. Nå tilbyr jeg 15 % studentrabatt på drop-in solotimer, samt 10 % rabatt på klippekort med 5 eller 10 timer. Jeg kan også undervise deg via Skype eller Facetime. -Få gratis sangtips her -Dette sier de som har prøvd UNIK vokalakademi Kontakt meg Om du ønsker å booke time eller bare har noe du lurer på er det bare å ta kontakt. Tlf: 971 22 193 Mail: guro@vokalakademi.com  
Studentrabatt
Les mer
VITA er Norges største kjede innen skjønnhet og velvære og har i dag 116 butikker fordelt over hele Norge. Den første VITA butikken ble åpnet i Oslo i 1981.Vår misjon er å være en destinasjon for alle som søker råd, inspirasjon og gode produkter innen skjønnhet, helse og velvære. Hos VITA har vi fokus på god service, høy faglig kompetanse og kjente merkevarer til lave priser. Studentrabatten er forbeholdt aktive studenter og kan også brukes i butikk ved fremvisning av gyldig studentbevis for året/semesteret. >> Se oversikt over alle Vita sine butikker
Studentrabatt
Les mer
VITA er Norges største kjede innen skjønnhet og velvære og har i dag 116 butikker fordelt over hele Norge. Den første VITA butikken ble åpnet i Oslo i 1981.Vår misjon er å være en destinasjon for alle som søker råd, inspirasjon og gode produkter innen skjønnhet, helse og velvære. Hos VITA har vi fokus på god service, høy faglig kompetanse og kjente merkevarer til lave priser. Studentrabatten er forbeholdt aktive studenter og kan også brukes i butikk ved fremvisning av gyldig studentbevis for året/semesteret. >>Se oversikt over alle Vita sine butikker
Studentrabatt
Les mer