Studentrabatter i hele Norge

Mam´selle frisør Studentrabatt Studentvennlig bedrift!

Mam´selle frisør – Studentrabatt

20% studentrabatt på alle behandlinger hver onsdag! Husk å ha med gyldig studentbevis.

For å booke time kan du komme innom salongen, ringe oss på telefon 61 25 06 80, eller bestille online via linken over.

Om studentrabatten

Vi tilbyr 20% studentrabatt på alle behandlinger hver onsdag! Husk å referere til StudentTorget og ha med deg gyldig studentbevis.

Om salongen

Mam’selle Frisør ble startet av Ingrid Bræin Klette i 1974. Salongen åpnet først i Jernbanegata på Lillehammer, men flyttet opp i Storgata 61 i 1981 hvor den har holdt til siden. I lyse og trivelige lokaler i annen etasje midt i Gågata er det til daglig høyt tempo og godt humør.

Vi har siden 2015 jobbet med en egen herreavdeling, der vi tilbyr old school barbering med kniv, grooming/pleie av skjegg og moustache. "Full Shaving" og "Full Grooming" innebærer hele ritualet med varme håndklær, ansiktsmassasje og total avslapping -  selv med kniven på strupen.

Storgata 61, 2609 Lillehammer
61 25 06 80
Alternate Text
STUDENTVENNLIG BEDRIFT
Spar penger som student!
Vi anbefaler at du handler hos studentvennlig bedrifter. Da sparer du penger!

Adresse

Relaterte studentrabatter og tilbud

Vis alle
Har du for lite plass i studentkollektivet, skal du på utveksling eller trenger du bare et sted å mellomlagre tingene dine i en periode? Vi tilbyr Norges eneste heldigitale lagerløsning. Det er derfor enkelt for flere å kunne dele samme lager, og da også dele kostnaden.  ENKELT - HELDIGITALT - RIMELIG Bruk rabattkode STUDENT325. Du legger inn koden under 'rabattkode' når de bestiller boden. Etter du har funnet boden som passer dine behov, bestiller du enkelt enten i appen på Apple Store, Google Play eller på web appen. Flexistore er en pioner innen self-storage og den Europeiske lagerbransjen, hvor målet er at minilagring skal bli enda enklere for kunden gjennom nykentende teknologi og digitalisering. Vi er først i Norge med heldigitale nøkler og en av to selskaper som tilbyr dette i hele Europa.I et samfunn der det blir større behov for å bo mindre, hjelper Flexistore til med å realisere dette på en enkel, moderne og trygg måte. Vi utvikler teknologien vår kontinuerlig, og vil i fremtiden tilrettelegge enda bedre for gjenbruk, resirkulering og utleie av ting man ikke bruker så ofte. Vi har en ambisjon om å være det 'grønne alternativet' for lagring, som gjennom aktive lager oppfordrer til en mer bærekraftig holdning til ting og eiendeler.
Studentrabatt
Les mer
Se hele menyen: https://dognvillburger.no/meny/ Målet vårt er å gi dere den restaurantopplevelsen enhver gjest fortjener. Vi har spesialisert oss på å servere burgere i en klassisk restaurantsetting, hvor alt fra hovmesteren på gulvet til musikken i bakgrunnen skal bidra til å gi dere en overlegen opplevelse. Vi startet opp i 2012 på Vulkan ved Mathallen i Oslo. Siden den gang har vi vokst oss større, men visjonen forblir den samme: Vi skal være et avslappende avbrekk i hverdagen. En lokal kompis som setter vennene våre, dere, i første rekke. Kvalitet, dyrevelferd og førsteklasses råvarer er det viktigste for oss. Kjøttet vårt kommer fra Jæren, kvernes hos A. Idsøe i Stavanger og inneholder en miks a høyrygg, bringe og bog; kyrene vi bruker beiter for øvrig utendørs og drikker friskt vann, som dyr jo skal. Potetene våre dyrkes på Toten, høstes i oktober, kuttes, forfriteres og fryses deretter direkte for å beholde den gode smaken. Hamburgerbrødet bakes av en lokal baker og leveres ferskt hver dag, mens alt av garnityr og sauser lages i restaurantene. Burgerne kommer både som tradisjonelle varianter, som med cheddar og bacon, og nye, originale varianter laget etter inspirasjon fra andre land og kulturer. På menyen finnes det også vegetarianske og veganske burgere, samt en kylling- og en fiskeburger. Og for den som måtte lure: Kyllingen kommer fra Stange og all fisken er enten økologisk eller vill. Selvfølgelig. Til dessert, eller som tilbehør til maten, anbefaler vi milkshaken vår; den er tjukk, smaksrik og laget på intet annet enn super premium fløteis. ADRESSE:Vulkan 120178 Oslo E-post: post@dognvillburger.noTelefon: 21 38 50 10 ÅPNINGSTIDER:Kjøkkenet stenger en time før restauranten Mandag – Onsdag: 12:00 – 23:00Torsdag – Lørdag: 12:00 – 00:00Søndag: 12:00 – 23:00
Studentrabatt
Les mer
Dagbladet Pluss gir deg over 250 kvalitetsartikler hver måned, i tillegg til eAvisa og avisarkivet. Hva med å lese om månelandingen eller andre historiske begivenheter?  Slik fungerer tilbudet:Du betaler ingenting for de første 12 måneder. Deretter fornyes abonnementet automatisk for nye 12 måneder, til halv pris dersom det ikke sies opp. Som student sikrer du deg halv pris helt til abonnementet ditt sies opp. Dette betyr at du også får halv pris selvom du er ferdig som student. *Abonnementet er løpende og vil fornyes automatisk etter ett år til halv pris – 397,5 kr, dersom det ikke er avsluttet. Alle som bestiller kan bli bedt om studentbevis som dokumentasjon.
Studentrabatt
Les mer
Se hele menyen: https://dognvillburger.no/meny/ Målet vårt er å gi dere den restaurantopplevelsen enhver gjest fortjener. Vi har spesialisert oss på å servere burgere i en klassisk restaurantsetting, hvor alt fra hovmesteren på gulvet til musikken i bakgrunnen skal bidra til å gi dere en overlegen opplevelse. Vi startet opp i 2012 på Vulkan ved Mathallen i Oslo. Siden den gang har vi vokst oss større, men visjonen forblir den samme: Vi skal være et avslappende avbrekk i hverdagen. En lokal kompis som setter vennene våre, dere, i første rekke. Kvalitet, dyrevelferd og førsteklasses råvarer er det viktigste for oss. Kjøttet vårt kommer fra Jæren, kvernes hos A. Idsøe i Stavanger og inneholder en miks av høyrygg, bringe og bog; kyrene vi bruker beiter for øvrig utendørs og drikker friskt vann, som dyr jo skal. Potetene våre dyrkes på Toten, høstes i oktober, kuttes, forfriteres og fryses deretter direkte for å beholde den gode smaken. Hamburgerbrødet bakes av en lokal baker og leveres ferskt hver dag, mens alt av garnityr og sauser lages i restaurantene. Burgerne kommer både som tradisjonelle varianter, som med cheddar og bacon, og nye, originale varianter laget etter inspirasjon fra andre land og kulturer. På menyen finnes det også vegetarianske og veganske burgere, samt en kylling- og en fiskeburger. Og for den som måtte lure: Kyllingen kommer fra Stange og all fisken er enten økologisk eller vill. Selvfølgelig. Til dessert, eller som tilbehør til maten, anbefaler vi milkshaken vår; den er tjukk, smaksrik og laget på intet annet enn super premium fløteis. ADRESSE:Munkegata 267014 Trondheim E-post: post@dognvilltrondheim.noTelefon: 73 80 86 00 ÅPNINGSTIDER:Kjøkkenet stenger en time før restauranten Mandag – Torsdag: 11:00 – 23:00 (13:00-21:00)Fredag – Lørdag: 11:00 – 00:00 (12:00-22:00)Søndag: 12:00 – 23:00 (14:00-21:00) T.o.m. 13.08 er det åpningstidene i parantes som gjelder.
Studentrabatt
Les mer
Se hele menyen: https://dognvillburger.no/meny/ Målet vårt er å gi dere den restaurantopplevelsen enhver gjest fortjener. Vi har spesialisert oss på å servere burgere i en klassisk restaurantsetting, hvor alt fra hovmesteren på gulvet til musikken i bakgrunnen skal bidra til å gi dere en overlegen opplevelse. Vi startet opp i 2012 på Vulkan ved Mathallen i Oslo. Siden den gang har vi vokst oss større, men visjonen forblir den samme: Vi skal være et avslappende avbrekk i hverdagen. En lokal kompis som setter vennene våre, dere, i første rekke. Kvalitet, dyrevelferd og førsteklasses råvarer er det viktigste for oss. Kjøttet vårt kommer fra Jæren, kvernes hos A. Idsøe i Stavanger og inneholder en miks av høyrygg, bringe og bog; kyrene vi bruker beiter for øvrig utendørs og drikker friskt vann, som dyr jo skal. Potetene våre dyrkes på Toten, høstes i oktober, kuttes, forfriteres og fryses deretter direkte for å beholde den gode smaken. Hamburgerbrødet bakes av en lokal baker og leveres ferskt hver dag, mens alt av garnityr og sauser lages i restaurantene. Burgerne kommer både som tradisjonelle varianter, som med cheddar og bacon, og nye, originale varianter laget etter inspirasjon fra andre land og kulturer. På menyen finnes det også vegetarianske og veganske burgere, samt en kylling- og en fiskeburger. Og for den som måtte lure: Kyllingen kommer fra Stange og all fisken er enten økologisk eller vill. Selvfølgelig. Til dessert, eller som tilbehør til maten, anbefaler vi milkshaken vår; den er tjukk, smaksrik og laget på intet annet enn super premium fløteis. ADRESSE:Skagen 134006 Stavanger E-post: post@dognvillstavanger.noTelefon: 51 89 10 00 ÅPNINGSTIDER:Kjøkkenet stenger en time før restauranten Mandag – Torsdag: 11:00 – 23:00Fredag – Lørdag: 11:00 – 00:00Søndag: 12:00 – 23:00
Studentrabatt
Les mer
Se hele menyen: https://dognvillburger.no/meny/ Målet vårt er å gi dere den restaurantopplevelsen enhver gjest fortjener. Vi har spesialisert oss på å servere burgere i en klassisk restaurantsetting, hvor alt fra hovmesteren på gulvet til musikken i bakgrunnen skal bidra til å gi dere en overlegen opplevelse. Vi startet opp i 2012 på Vulkan ved Mathallen i Oslo. Siden den gang har vi vokst oss større, men visjonen forblir den samme: Vi skal være et avslappende avbrekk i hverdagen. En lokal kompis som setter vennene våre, dere, i første rekke. Kvalitet, dyrevelferd og førsteklasses råvarer er det viktigste for oss. Kjøttet vårt kommer fra Jæren, kvernes hos A. Idsøe i Stavanger og inneholder en miks av høyrygg, bringe og bog; kyrene vi bruker beiter for øvrig utendørs og drikker friskt vann, som dyr jo skal. Potetene våre dyrkes på Toten, høstes i oktober, kuttes, forfriteres og fryses deretter direkte for å beholde den gode smaken. Hamburgerbrødet bakes av en lokal baker og leveres ferskt hver dag, mens alt av garnityr og sauser lages i restaurantene. Burgerne kommer både som tradisjonelle varianter, som med cheddar og bacon, og nye, originale varianter laget etter inspirasjon fra andre land og kulturer. På menyen finnes det også vegetarianske og veganske burgere, samt en kylling- og en fiskeburger. Og for den som måtte lure: Kyllingen kommer fra Stange og all fisken er enten økologisk eller vill. Selvfølgelig. Til dessert, eller som tilbehør til maten, anbefaler vi milkshaken vår; den er tjukk, smaksrik og laget på intet annet enn super premium fløteis. ADRESSE:Lille Stranden 100252 Oslo E-post: post@dognvilltjuvholmen.noTelefon: 22 83 00 01 ÅPNINGSTIDER:Kjøkkenet stenger en time før restauranten Mandag – Torsdag: 11:00 – 23:00Fredag – Lørdag: 11:00 – 00:00Søndag: 12:00 – 23:00
Studentrabatt
Les mer