Alle medlemmer av StudentTorget.no får 50 % studentrabatt på shuffleboard og pingpong

  Hent Medlemstilbud her

  Om studentrabatten

  Alle medlemmer av StudentTorget.no får 50 % studentrabatt på shuffleboard og pingpong. Tilbudet gjelder mandag-torsdag kl. 08:00-15:00 og søndag kl. 11:00-15:00.

  For å kunne benytte deg av tilbudet må du melde deg inn på StudentTorget.no (gratis). Vis kupongen ved betaling og ta med gyldig studentbevis!

  Hent ut kupong gratis her og benytt deg av den når det passer.

  Om Kulturhuset

  Vi ønsker å skape en plass hvor inkludering på tvers av scener og kulturelle uttrykk er i hovedfokus; hvor nye uttrykk og spennende samarbeid kan oppstå og tradisjonsrike så vel som eksperimentelle kulturformer kan vise seg frem, møtes og nytes.

  På tross av høyt aktivitetsnivå er ikke Kulturhuset en hesblesende plass hvor du risikerer magesår bare du stikker nesa innom. Lokalet er stort og delt opp i mange soner. Pågår det en høyoktans rockekonsert på scena, men du er mer i kontempleringsmodus er det bare å trekke innover og sette seg rolig ned. Huset har to barer, én kaffebar, to scener, møterom, pingpong og shuffleboards. På dagtid er det et typisk møtested for prosjektarbeidende mennesker med utstrakt kaffetørst, og er en hangout for folk som kun er kaffetørste, men synes kaffen smaker bedre utenfor hjemmets fire vegger.

  På kveldstid er fokuset på opplevelser, konserter, dans, utstillinger, vinsmaking, spill, mingling og alt dette fører med seg av mellommenneskelige og kulturelle gleder.

  Velkommen til oss!

  Åpningstider

  Mandag-fredag 08:00 til 03.30
  Lørdag-søndag 11:00 til 03.30

  Her finner du oss

   
  map-embed.com
   

   

  søkeord: kultur, kulturhuset, oslo, konsert, bar, kaffebar, scene, pingpong, shuffleboard, møtested, spill, musikk

  Studentvennlig bedrift!