Wallmans Oslo kickstarter 2015, og gir derfor alle studenter et kjempegodt torsdagstilbud på kr. 525,-

  Om studentrabatten

  Wallmans Oslo kickstarter 2015, og gir derfor alle studenter et kjempegodt torsdagstilbud på kr. 525,- ut sesongen!
  (ord. kr. 795,-)

  Bestilling:
  Bestill via booking@wallmans.com / 23 22 65 90, husk å oppgi kampanjekode STUDENTTORGET.
   

  Showet starter like før 18:00 og varer til 23:00. 


  Om Wallmans Oslo

  Lysekronen avløser faklene når du krysser broen. Boblene bruser lett mot ganen i det dørene åpnes til salongen og din servitør, en av artistene, følger deg til bordet. Mens du nyter første rett bryter ensemblet ut i sang, ikke fra scenen, men bak deg. Over deg. Salongen er scenen!

  Ved Akerselvas bredd finner du en legende innen showverde, nemlig dinnershowrestauranten Wallamns Oslo! Restauranten i Møllepraken ble åpnet i 2000, og er den største av sitt slag i Norge med plass til opptil 550 sittende gjester i hovedsalen. En kveld på Wallmans byr på en 4-retters velsmakende surprisemeny, 9 fantastiske shownummer og aftershowparty.

  En helaften på Wallmans passer for alt fra selskap på to, ti eller femti personer til lukkede eventer for større bedrifter. Ta kontakt med oss så skreddersyr vi den perfekte aftenen for dere!

  28. august trekker vi sceneteppet til side for vårt nye show FIREWORKS! Vi fyller 15 år i år, og vårt jubileumsshow kommer til å ta deg med på en musikalsk reise helt fra 1960 til i dag. Åpninsnummeret er musikalen Pippins åpningsnummer, en klassiker som i disse dager har sin renessanse på Broadway. Videre vil du oppleve showets signaturlåt, Katy Perrys fantastiske Firework, før kvelden fortsetter med alt fra tango til tidlig Heavy Metal, og fra One Direction til Spice Girls. Etter syv shownummer avsluttes kvelden med to virkelig festboostere; først et House Of Soul-nummer i god gammel Blues Brother-stil, før vi løfter taket med de største hitsene fra Norges egne musikkskattekiste. Som alltid blir det funklende kostymer, halsbrekkende stunts, fantastisk sceneshow og velsmakende mat.

   

  Velkommen till oss og vårt splitter nye show! 


  Åpningstider

  Er du vår gjest i kveld?
   Vi Sees kl. 17:45!


  Søkeord: show, live, restaurant, studenttvenlig, studentpriser, studentrabatt.

  Kart


  Mølleparken 6, 0459 Oslo Veibeskrivelse
  Studentvennlig bedrift!