Gåsbakk Naprapati er en del av at et tverrfaglig team på Helseklinikken i Heimdal Sentrum. På klinikken er vi 3 naprapater som jobber med plager relatert til muskler og ledd.

  Bestill time her

  Vi har stor pågang, men kontakter du oss, vil vi gjøre det vi kan for å få deg raskest mulig inn på behandling.

  • 15% på førstegangskonsultasjon, 60 min (normalpris 720,-)
  • 550,- for oppfølging, 45 min (normalpris 600,-) 

  Vår jobb er å få deg smertefri og forebygge fremtidige plager

  Naprapati er et effektivt behandlingssystem hvor målet er å redusere smerte, øke funksjon og bevegelighet og forebygge fremtidige plager. En grundig undersøkelse basert på et helhetssyn er utgangspunktet for en behandling av underliggendeårsak til dine symptomer.

  Faglig dyktighet - kvalitet - for deg og dine mål

  Under en undersøkelse og behandling hos oss er funksjon i sentrum og det vil si at vi fokuserer mye på samspillet mellom muskler, ledd og nervesystem.  Identifiseres avvik i et bevegelsesmønster som kan relateres til dine plager, vil det i tillegg til manuell behandling gis korrektive øvelser for å gjenskape og optimalisere bevegelighet og dermed skape en muskulær balanse i bevegelsesapparatet.  Kombinasjonen av behandling og trening er i tillegg til smertelindring og økt funksjon også skadeforebyggende og kan øke effekten av din trening.

  Alt handler om å få kroppen til å bli mer effektiv slik at belastninger fordeles på en korrekt måte og for at hver enkelt skal kunne tåle de belastninger og krav som stilles i det daglige liv, uansett om du er den som har en stillesittende jobb eller er idrettsutøver på elitenivå.

  Åpningstider: 08.00 - 16.00

  Her finner du oss:

   

  Studentvennlig bedrift!