-15% på synsprøve. -20% på innfatning v/kjøp av komplett brille -Linseabonnement. Ved oppstart av Linseboksen får du som student 2 md gratis forbruk av linser.

  Bestill synsprøve her

  Studentvennlige priser hos Tvedt Optikk

  -15% på synsundersøkelse.

  -20% på innfatning v/kjøp av komplett brille.

  -Linseabonnement. Ved oppstart av Linseboksen får du som student 2 md gratis forbruk av linser.

  -Studentbrillen. Pakkepris på Eyerest glass med Jean Paul eller Rayban innfatning til kr 3450,-

  Kom innom eller bestill synsprøve hos oss på telefon 38 02 34 27 eller via knappen over.

  Om oss

  Tvedt Optikk ligger midt i Markensgate i Kristiansand, og er en veletablert butikk i hjerte av byen. Vi er en optisk forretning som består av 5 engasjerte optikere og 2 assistenter. Vi står klar til å hjelpe deg med briller, linser, samsynsproblematikk, tørre øyne og øyehelse.

  Våre optikere:


  Hege R. Tvedt er optiker og daglig leder på Tvedt Optikk. Hun er utdannet på Kongsberg Ingeniørhøyskole i 1994 og har spesialkompetanse innen tørre øyne, barn og syn, samsyn, synstrening, kontaktlinser og arbeidsplassoptometri.


  Mette Lundevold er utdannet ved Kongsberg Ingeniørhøyskole, og fullførte sin bachelor i Optometri i 1985, og mastergrad i Clinical Optometry i PCO i USA i 2004. Hun har sin erfaring fra flere år i privat praksis, øyeavdelingen i Arendal og NAV Hjelpemiddelsentralen som rådgiver for svaksynte og blinde. Hun har lang erfaring med spesiallinser, også keratokonus.


  Cathrine Bauthus Høgheim er utdannet ved Høyskolen i Buskerud, og fullførte sin bachelor i Optometri i 2006. Hun har spesialkompetanse innen kontaktlinser, barn og syn, samsyn og synstrening. I tillegg til å jobbe i synsprøverommet, jobber Cathrine som verkstedsoptiker. 


  Tonje Nome er utdannet ved Danish college of optometry and visual science. Hun fikk sin autorisasjon innen optometri og kontaktlinsetilpasning i 2010. Tonje har spesialkompetanse innen kontaktlinser, barn og syn, samsyn, dysleksi og synstrening. 


  Mats Marken Jacobsen er utdannet ved Høyskolen i Buskerud og Vestfold, og fullførte sin bachelor i Optometri i 2014. Han har spesialkompetanse på harde og myke kontaktlinser. I tillegg til å jobbe i synsprøverommet, jobber Mats som verkstedsoptiker. 


  Linseboksen

  Med et linseabonnement får du linsene automatisk tilsendt hver måned, og betalingen ordnes enkelt med månedlig autogiro i banken din.

  Dette er inkludert i linseabonnementet:

  • Nye kontaktlinser hjem i postkassen din hver måned

  • Ubegrenset antall linsekontroller hos din lokale c)optiker

  • Tilgang til akutthjelp hos over 120 c)optikere over hele landet

  • Du kan ta pause i abonnementet inntil to måneder om du skulle ønske det

  • Ingen oppsigelsestid hvis du vil avslutte

  • Månedlig betaling med avtalegiro

  • Linsetype eller styrke kan endres ved behov (optikeren din hjelper deg med dette)

  • Tilgang til kundeservice på telefon alle hverdager mellom 09.00 - 17.00

  Hva koster det?

  Prisen på linseabonnementet vil variere ut i fra hvilke linser du bruker. En av fordelene med et abonnement er at du fordeler kostnadene utover hele året. I stedet for å betale et større beløp hver tredje eller sjette måned, betaler du et lavere månedlig beløp. Klikk her for å se hva et abonnement vil koste med dine linser. 

  Studentbrillen

  Studentbrillen er for deg som bruker tiden på bøker, PC og lange dager i auditoriet. Den vil hjelpe deg å slappe bedre av i perioder med mye lesning, og er en flott løsning for deg som student. Pakketilbudet inkluderer en valgfri Nice innfatning og Eyerest glass med antirefleks og herding til kun 3450,-

  Her finner du oss

  Tvedt Optikk
   

  Søkeord: optikk, optiker, briller, brille, linse, linser, synsprøve, synstest, synsundersøkelse, solbrille, solbriller, syn, linseveske

  Studentvennlig bedrift!