Hvilke matvarer bør du alltid ha tilgjengelig?

Her er en liste over vanlige ingredienser som alltid bør være innen rekkevidde på kjøkkenet.

   

Siste oppdatert: 10.09.2012


Per Chr. Bakken

iStockphoto

Annonse

 

 

 

(StudentTorget.no):

Når du først har flyttet hjemmefra er det sannsynlig at det vil komme en periode der det enkle og kjappe er det beste. Mange vil nok legge om til et lettvint kosthold som stort sett består av pølser, pizza, kebab og annen fastfood. Men etter en stund er det kanskje på tide å få i seg noe som er litt sunnere?
 
Når du er klar for å begi deg ut på en mer bærekraftig diett kan det være lurt å ta en titt på oppskriftene i Studentkokeboka. 
 
Noen matvarer vil være med i mange av rettene som lages, så her er en liste over noen grunnleggende ingredienser du alltid bør ha tilgjengelig:
 
 
Salt
Pepper
Hvetemel 
Sukker
Olivenolje til steking
Ekstra virgin olivenolje 
Kikkoman soyasaus 
Maldonsalt 
Balsamicoeddik 
Hvitløkspulver 
Buljong
Ris 
Dijon-sennep
Tomatpurè
Pasta