Mystery shopper

Om yrket, jobb, utdanning og lønn

 
   
 
StudentTorget.no
 
Illustrasjon

 

Yrket presenteres av:

Hva gjør en Mystery shopper

En Mystery Shopper sendes til et utsalgssted for å kjøpe visse ting eller for å observere spesifikke aspekter av en bedrifts produkt eller service tilbud. For eksempel, du kan bli sendt til en fast food eller gourmetrestaurant for å spise et måltid en dag, men bli sendt på oppdrag for å observere servicen på en kino eller en bank på ditt neste oppdrag. I prosessen av et Mystery Shopping oppdrag, må du være oppmerksom på veldig spesifikke elementer av din generelle opplevelse, enten det er produkter eller tjenester.

Etter at du har utført ditt oppdrag, må du fylle ut et detaljert spørreskjema som gir svar på alle tingene du merket deg på ditt oppdrag. Ble du servert av servitøren innen 5 minutter? Informerte butikkassistenten deg om spesialtilbudet for den måneden? Du vil få betalt for dine Mystery Shopping tjenester ved å fylle ut svar på spørsmål som dette, og for å gå ubemerket i butikken.

Mystery Shopping er etterspurt av bedrifter som ønsker å kontrollere sine tjenester, kvalitet, personell og drift. I hovedsak, er det et kvalitetskontrolltilltak for å forbedre kvaliteten av tjenester på tvers av serviceorienterte bransjer overalt.


 

 

 

Utdanning / kompetansekrav - Mystery shopper

Du trenger ingen spesifikk utdannselse for å jobbe som mystery shopper.

LES OGSÅ: Kristin Lavransdatter - Kransen

 

 

 

Jobbmuligheter - Mystery shopper

KarriereStart.no - Temaside Mystery shopper

KarriereStart.no - Stillingsannonser Mystery shopper

KarriereStart.no - Arbeidsgivere Mystery shopper

 

 

 

Takk til / Kilder

http://www.internationalservicecheck.com/no/10/mystery-shopper/job-testkaeufer-secret-shopper

Studievalg.no - Norges komplette studiesøk og skolesøk KarriereStart.no - ledige stillinger og bedriftspresentasjoner