Dokumentcontroller

Om yrket, jobbmuligheter, utdanninger og lønnsnivå

 
   
 
StudentTorget.no
 
Illustrasjon

 

Yrket presenteres av:

Hva gjør en Dokumentcontroller

En dokumentcontroller er ansvarlig for organisasjonens dokumenter. Dette innebærer å koordinere med de ulike avdelinger i en organisasjon og sikre at dokumentene holdes på riktig sted og er tilgjengelig for alle interne tjenester. Denne rollen innebærer ofte arbeid til tidsfrister og sikre at alle avdelinger i organisasjonen følger de samme prosedyrene med hensyn til dokumenter.

For å sikre at dokumentene er i riktig posisjon, blir de kategorisert i henhold til typen av dokumentet ved hjelp av dokuemtcontrolleren. Dette innebærer kontroll og godkjenning av dokumenter før de blir arkivert og opprettholder forbindelsene med interne og eksterne instanser for å sikre at dokumenter inneholder korrekt og forståelig informasjon gjelder kategorisering deres.

 

 

 

Personlige egenskaper - Dokumentcontroller

En dokuemtcontroller forventes å ha gode organisatoriske evner og til å bli kjent med effektiv arkivering. De må ha evnen til å overvåke og evaluere systemer, og se etter forbedringer. Gode ​​kommunikasjonsevner er viktig, også å være i stand til å koordinere organisasjonens ulike avdelinger. I tillegg er en forståelse av organisasjonens forretningsmessige forhold avgjørende for å være i stand til å identifisere og kontrollere dokumenter effektivt .

 

 

 

Utdanning / kompetansekrav - Dokumentcontroller

 

Studievalg.no - Relaterte studier til Dokumentcontroller


 

 

 

Jobbmuligheter - Dokumentcontroller

 

KarriereStart.no - Temaside Dokumentcontroller

KarriereStart.no - Stillingsannonser Dokumentcontroller

KarriereStart.no - Arbeidsgivere Dokumentcontroller

 

 

 

Takk til / Kilder

 

 

KarriereStart.no - ledige stillinger og bedriftspresentasjoner Studievalg.no - Norges komplette studiesøk og skolesøk