(StudentTorget.no):

– I dag er en bærbar datamaskin eller et nettbrett en naturlig og nødvendig del av studentenes studiehverdag. Vi ønsker å legge til rette for utvidet bruk av digitale læringsformer og digitale eksamener, sier statssekretær Bjørn Haugstad i Kunnskapsdepartementet.
 
Universitetene og høyskolene kan kreve at studenten bruker egen maskin på eksamen. Institusjonen kan kun kreve at studenten har en standard datamaskin med et nyere operativsystem, eller nettbrett med tilsvarende løsning, og godkjent nettleser.
 
– Vi må legge til grunn en dynamisk tolkning av hva som er «standard datamaskin», da endring og utvikling på dette området skjer raskt, sier Haugstad.
 
Utdanningsinstitusjonen kan også kreve at studentene har programvare for tekstbehandling, regneark og internettleser. Alt dette er programvare som finnes tilgjengelige i gratis versjoner.


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: