(StudentTorget.no):

Studenter ved tidligere Westerdals School of Communication gikk til sak for krav om tilbakebetaling av deler av betalte skolepenger fra og med høsten 2003 til og med våren 2012. I tillegg krevde en del av studentene et prisavslag for studiene de hadde gjennomført. Oslo tingrett avsa dom i saken mot Westerdals Oslo ACT 20. september. Studentene fikk medhold for sitt krav om tilbakebetaling av skolepenger, men ikke i kravet om prisavslag.

Styrene ved Westerdals Oslo ACT og Høyskolen Kristiania ønsker ikke å anke dommen.

– Dette er en lei sak som ligger langt tilbake i tid, og vi ser frem til å legge den bak oss. Vi ønsket aldri en rettsak. Nå skal vi ha full oppmerksomhet på å videreutvikle Westerdals sammen med Høyskolen Kristiania forteller rektor ved Westerdals Oslo ACT, Tine Widerøe.

Westerdals ble nylig kjøpt opp av Høyskolen Kristiania, og de undestreker at erstatningskravet ikke vil gå utover dagens studenter.

– Det er avsatt midler i Westerdals Oslo ACT for å dekke disse kravene, og vi skal sikre at dagens studenter ikke blir berørt. I tillegg garanterer vi som ny eier for nevnte krav, forteller administrerende direktør ved stiftelsen Høyskolen Kristiania, Solfrid Lind.


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: