(StudentTorget.no):

I disse dager pågår det lønnsforhandlinger mellom Unio og KS. Dersom meklingen ikke fører frem innen fristen klokken 24:00 natt til fredag 24. mai, vil Unio ta ut 1000 statsansatte fra fredag morgen – inkludert ansatte på universiteter og høyskoler.

 

– Det er klart at en eventuell streik vil merkes godt. Våre medlemmer gjør viktige samfunnsoppgaver, som etterforskning og undervisning. En konflikt vil for eksempel kunne få konsekvenser for eksamen og sensur ved universitetene i Oslo, Bergen og Bodø, sier forhandlingsleder i Unio stat, Guro Elisabeth Lind i en pressemelding.

 

Hun understreker at det første streikeuttaket er moderat. Men ved en eventuell streik, kan eksamen og sensur rammes i Oslo, Bergen og Bodø. Her er universitetene og høgskolene som står i fare for å rammes av streiken:

 

  • Nord Universitet
  • OsloMet - storbyuniversitetet
  • Universitetet i Oslo
  • Høgskulen på Vestlandet i Bergen
  • Universitetet i Bergen

 

LO Stat har i tillegg varslet at UiT Norges arktiske universitet også kanbli tatt ut i streik.

 

Klikk her for å se alle studier i Norge og utlandet

Master ved Hult International Business School

Du fortsatt søke! Studer i London, Boston, New York, San Fransico, Dubai eller Shanghai.
Velg mellom Master in Finance, Master in Internatonal Business, Master in International Marketing, Master in Business Analytics, og Master in Disruptive Innovation.

Pauline er kontaktperson i Norge for Hult International Business School. Hun kan svare på dine spørsmål, og kan hjelpe deg fra søknadsprosessen til du skal begynne. Fyll ut kontaktskjema dersom du har spørsmål eller ønsker å søke. Hun er også i Oslo av og til dersom du ønsker å møte henne for personlig oppfølging. 


Annonser:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen: