(StudentTorget.no):

I disse dager er det mange festglade studenter som feier studiestarten gjennom fadderuke-arrangementer over hele landet. Tradisjonen tro er det også mange som strekker feiringen litt for langt. Dette er noe det lokale politiet i Volda også har fått merke. 
 
Av de drøyt 3000 studentene ved Høgskulen i Volda ble tre studenter kjørt til sykehus på grunn av overstadig beruselse.  
 
Klokken 00:26, la Sunnmøre politidristrikt (@Opssunnmore ) ut følgende melding på Twitter:
 
«Politiet i Volda melder om mange berusede ungdommer ute i sentrum i forbindelse med "fadderuken" for nystudentene.»
 
Kun få minutter senere ble to personer sendt til sjukehuset på grunn av overstadig beruselse. En ung mann ble kjørt til Volda Sykehus for observasjon på grunn av beruselse og fordi han hadde bevissthetstap en kort stund.
 
- Gutten falt om ved politipatruljen idet han kom ut fra en restaurant. Politiet ga ham frie luftveier, det viste seg at det var spy som hadde sett seg fast i halsen, sier operasjonsleder Johan Arnt Overøye i Sunnmøre politidistrikt til Sunnmørsposten.
 
Den andre personen var en ung jente som også ble kjørt til Volda sykehus på grunn av overstadig beruselse. Hun ble funnet i forkommet tilstand inne på toalettet ved et av skjenkestedene i bygda, opplyser operasjonslederen. 
 
Rundt klokken 02:00 ble enda en mann tidlig i 20-åra sendt til sjukehus på grunn av høy promille.
 
I tillegg til de tre turene til sykehuset måtte Volda-politiet også be en person om å holde seg borte fra sentrum etter å ha oppført seg «særs irritabelt», skriver Sunnmørsposten.
 

LES OGSÅ: Den ultimate bakrushjelpen

LES OGSÅ: Har fadderuken blitt den nye russetiden?

 
Hvordan har fadderuken gått for seg hos dere? Legg igjen en kommentar!