(StudentTorget.no):

NCC, som er en av arrangørene, er ute etter studentenes syn på hvordan man kan utnytte tusentalls byggeplasser for å skape lokal, sosial og miljømessig nytte. Deltagerne får tildelt en rekke utfordringer som omhandler bærekraft, og skal finne praktiske løsninger og ideer for selskaper i næringslivet. 
 
– Studenter er vår fremtid, derfor ønsker vi å involvere dem i utviklingen av NCCs bærekraftige arbeid. Morgendagens utfordringer krever at vi tenker annerledes. Å samarbeide med studenter som ennå ikke er formet av tradisjoner som kan finnes i vår bransje gir oss nye perspektiver. Vi vil få tilgang til nye tanker og ideer, sier Christina Lindbäck, Miljøsjef i NCC.
 
Årets utgave av Sustainergies Cup lokker studenter både nasjonalt og internasjonalt. Du kan delta uansett hvilken studieretning du tar: Ingeniører, statsvitere, økonomer, designere, leger og miljøstudenter – alle er velkomne til å være med. Du kan velge å delta individuelt eller i gruppe sammen med andre studenter.
 
Konkurransebidrag kan leveres frem til 18. januar 2015. Vinneren blir kåret på prisutdelingen i Stockholm 20. februar, og premien er på 25 000 kr. 
 

Klikk her for å melde deg på!