(StudentTorget.no):
– Denne gangen er det studenter og tidligere studenter som forteller sine unike historier og gi sine råd, fra student til student. Dessuten har vi eksperter fra SiO til å snakke om helse, trening og stressmestring på en måte som booster studentene, sier Gunn Kirsti Løkka, markedsdirektør i SiO.

Til sammen 30 podcasts med eksamenstips ligger ute. Studentene kan laste ned Eksamensboost til en podcast-app eller hente dem fra iTunes. Målet er å gi motivasjon, tips og råd for alle studenter frem mot eksamen.

Populært

I 2016 nådde SiO Eksamensboost en tolvteplass på nedlastingslista. Denne gangen er det færre, men lengre podcaster der studenter gir råd til andre studenter.

– Det å høre ekte fortellinger fra andres studietid, det å vite hvordan andre taklet studielivet, er det vi setter fokus på i denne runden av Eksamensboost. En av de tingene vi får gode tilbakemeldinger på, er at det er praktisk fordi studentene lytter når de selv har tid, for eksempel når man gjør husarbeid eller går en tur. I tillegg passer podcastene for alle elever og studenter, de er gratis og kan lastes ned uansett hvor man bor, sier Løkka.

Tema er blant annet motivasjon, stressmestring, søvn, kosthold, trening. Mens P3s Silje Nordnes forteller om studentlivet i Radio Nova, er også mindfullness-episoden med Mari Langemyr fra SiO Helse blant de mest populære podcastene.

Som en del av Eksamensboost, kan studentene følge SiO på Snap og delta i konkurranser. Hovedpremien er to ukespass til Øyafestivalen.

Fakta om Eksamensboost 2017

• SiO (Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus) lager podcast om tema studentene er opptatt av, slik som stressmestring, søvn, kosthold, trening og motivasjon.
• 22 000 nedlastninger av podcastene.
• Eksamensboost varer til 7. juni og nye podcaster legges ut kontinuerlig.
• Podcastene kan hentes på din egen podcast-app eller på iTunes.


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: