En gruppe tsjekkiske studenter kom opp med en unik forretningsidé, skriver Croatian Times. Nå driver de Tsjekkias best betalte vaskebyrå – uten klær.

Bakgrunnen for konseptet er at studentene mistet jobbene sine under finanskrisen og klarte ikke finne nye deltidsjobber ved siden av studiene.

- Derfor ansatte vi oss selv i vårt eget firma, forteller gründer og økonomistudent Katka Kopecka (21).

Ideen viste seg å bli en suksess for de kreative studentene, og i dag tjener de godt på sitt originale vaskebyrå «Crazy Cleaners».

Minsteprisen for en time med rengjøring er 250 dollar, men da får kundene til gjengjeld velge om vaskehjelpen skal jobbe i undertøy, toppløs eller helt naken.

 

Begge kjønn

Hittill har «Crazy Cleaners» ansatt 15 studenter som vasker på deltid, skriver Croatian Times. Både gutter og jenter er representert i bedriften.

Gründeren forteller at majoriteten av kundene er forretningsmenn eller kvinner som ikke prioriterer tiden på å vaske selv.

- Ingen liker å vaske, men alle liker å se på en deilig kropp.

Kopecka påpeker at selv om firmaet er litt annerledes enn det typiske vaskebyrå, er det viktig å ikke få feil oppfatning av deres tilbud.

- Vi driver ikke prostitusjon, men en rengjøringstjeneste, avslutter hun.

Kilde: Croatian Times


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: