(StudentTorget.no):

I løpet av livet tilegner vi oss mildt sagt mye unødvendig informasjon. Trivielle faktaer vi ikke har bruk for men som ofte underholder andre.

Gutta bak BBC-showet QI (Quite Interesting) med humoristen Stephen Fry i front, har nå kommet ut med en samlebok kalt "1,227 Quite Interesting Facts" som kan opplyse deg på ting du ikke visste du hadde interesse av å vite.

Faktaene under er hentet fra Huffington Post, som igjen har fått dem fra triviaboken. Her er 15 fakta om sex du ikke blir så mye klokere av:

1. En av 10 europeiske barn blir unnfanget i en seng fra IKEA.

 

2. Britiske spioner pleide tidligere å bruke sæd som usynlig blekk. De stoppet med dette fordi beskjedene ble illeluktende med tiden.

 

3. En enkelt sædcelle inneholder 37.5 MB med DNA informasjon. En full ejakulasjon kan da sammenlignes med en dataoverføring på hele 15.875 GB, som tilsvarer samme lagringskapasitet som 62 MacBook Pros.

 

4. Mannlige fruktfluer som blir avvist av hunner, drikker mye mer alkohol enn en mannlig fruktflue som får napp. Ganske likt som med mennesker altså.

 

5. En hunn-ilder vil dø om hun ikke har sex i løpet av ett år.

 

6. Det tyske ordet for prevensjonsmiddel er Schwangerschaftsverhütungsmittel, innen du er ferdig med å uttale ordet, har du ikke bruk for det lenger.

 

7. Syv Viagratabletter blir solgt hvert eneste sekund.

 

8. Inntil 1973, ble homofili regnet som en mental lidelse av den amerikanske psykologiforening.

 

9. Den mest solgte novellen på 1400-tallet var "The Tale of the Two Lovers», en erotisk novelle skrevet av en mann som senere skulle bli Pave Pius den 2.


 

10. En mann produserer nok sperm i løpet av én uke til å kunne befrukte alle fruktbare kvinner på kloden.

 

11. I 2008, fant arkeologer i Kypros en blytavle fra det syvende århundre med en forbannelse skrevet på - «Må du få vondt i penis når du har samleie». Ingen vet hvem som skrev forbannelsen, og hvorfor.

 

12. Grunnleggeren av datingsiden Match.com mistet sin kjæreste til en mann hun møtte på Match.com.

 

13. Gymnophoria er følelsen av at noen kler av deg med blikket sitt.

 

14. En kåt hunnsjimpanse er like sterk som seks menn.

 

15. Alfred Kinsey, forfatteren av «Seksuell oppførsel hos menn» (1948), hadde en samling med 5 millioner veps og kunne stappe en tannbørste opp i urinrøret sitt, børstehodet først.

 
(Kilder: Huffington Post)
 

LES OGSÅ: 40 funfacts om skjegg og annen moro